Acords de la reunió ordinària del Consell Escolar

El passat 8 d’octubre va convocar-se una reunió ordinària del Consell Escolar. La direcció de l’escola ens ha facilitat els següents acords als quals es van arribar:

-Amb el romanent de la quota de material del curs 2.007-08, l’escola comprarà els diccionaris de castellà dels cicles mitjà i superior, perquè les famílies no hagin de comprar-los el proper curs
-L’equip directiu farà una reunió de delgats/des de pares/mares per explicar, entre d’altres coses, del nou sistema de pagament trimestres de les quotes.
-Resta pendent d’aprovació la implantació d’aquest sistema al cicle superior per al curs 2.009-10. El Consell ho tractarà en una altra reunió.
-S’informa que aquest curs es farà com a activitats extraescolars : bàsquet, atletisme i futbol, la matrícula restarà oberta per si es poden organitzar altres activitats. S’utilitzaran les pistes de dilluns a divendres fins les 6 de la tarda.
-S’informa d’altres activitats pendents d’organitzar: foment de la lectura i taller d’estudi assistit
-Altres informacions: la comissió d’informàtica actualitzarà la Web de l’escola, l’AMPA repartirà castanyes i sucs per la Castanyada.
-El director informa de la problemàtica d’escolarització de la ciutat de Badalona i de les mesures que han adoptat els directors/es de Badalona.
 

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s