Reforma de l’Escola

lola_anglada_2008_3Benvolguts pares,

El passat dia 15 de desembre de 2008 l’Ajuntament de Badalona i el Departament d’Educació de la Generalitat van signar un protocol pel qual s’acorda la construcció d’una nova escola al Parc de Ca l’Arnús i l’adecuació i millora de la nostra escola.  Al final d’aquest article trobareu l’enllaç del web del Departament d’Educació on podreu descarregar el comunicat de premsa que la Generalitat ha redactat al respecte i altres informacions d’interés.

Representants de les dues Administracions, de la Direcció de l’escola, del Consell Escolar i de l’AMPA van assistir a una reunió informativa prèvia a la signatura d’aquest protocol. Fruit d’aquesta reunió l’AMPA va redactar un comunicat que ha fet arribar a totes les famílies de l’escola. A continuació us fem un petit resum:

– A causa de l’augment de demanda de places escolars de primària a la nostra zona, es construirà una nova escola que començarà a funcionar el proper curs acadèmic 2009-2010. Aquesta escola, que estarà ubicada dins del Parc de Ca l’Arnus, just davant de la nostra, provisionalment funcionarà com un annex de l’escola Lola Anglada, és a dir, sota la Direcció de la nostra escola, gestió de menjador, de monitoratge, etc.

 • – Aquesta nova escola serà d’una línia, però el proper curs començarà amb 2 classes de P3: el seu corresponent P3 i a més els nens que haurien de fer P3 al Lola Anglada.
 • – S’ens ha proposat que de cara al proper curs, els nostres alumnes de P3 i P4 actuals passin a ocupar les instal·lacions de la nova escola.

– Si les obres del nou centre ho permeten, es possible que la resta de nens hi puguin anar fins que la reforma integral de la nostra escola estigui acabada.

– Quan la reforma del CEIP Lola Anglada estigui acabada, tots els nostres nens tornaran a la nostra escola i el nou centre continuarà amb els seus alumnes.

El 15 de gener està convocada una reunió amb la Subdirectora de Serveis Territorials, un representat de la direcció de l’escola, 2 representats del professorat i 2 representats dels pares per parlar de totes aquestes novetats i exposar els nostres dubtes i demandes. Els propers mesos seran de vital importància per a la consecució de les obres de reforma de l’escola, per això des de l’AMPA us demanem la vostra participació a les futures reunions informatives i assemblees.

Fins molt aviat!

Enllaç al web del Departament d’Educació:

http://www20.gencat.cat/portal/site/SalaPremsa/menuitem.342fe4355e0205d607d7ed42b0c0e1a0/?vgnextoid=f60f88c0b0549010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=f60f88c0b0549010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=4a9eeeaade93e110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

 

2 pensaments sobre “Reforma de l’Escola

 1. Bon dia!
  Sóc la Núria, mare del Ferran de P4 i memnbre del Consell Escolar. Vaig assistir a aquesta reunió i llegint la nota que a través de l’ampa i la direcció s’ha repartit entre els alumnes volia fer un aclariment.
  Crec que és important que diguem que aquesta nova escola ho serà només de construcció. Que la diferència amb el que ja ens havien dit és que enlloc de posar els nostres nens en mòduls mentre ens fan les obres a la nostra escola els posaran en aquest nou edifici però que aquesta escola no serà una escola nova escola fins que nosaltres no tinguem les obres acabades i tornem al nostre edifici.
  Els dos grups de P3 que hi haurà l’any que ve en aquest nou edifici seràn del Lola Anglada.
  Un cop acabada la reforma a la nostra escola serà quan ens separarem i la nova escola sigui una escola independent a la nostra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s