Segona xerrada per a pares i mares: ajudar a ser responsables

ninoBenvolguts pares,

El proper dimarts dia 24 de març de 2009 a les 17.15h tindrà lloc a la Sala d’usos múltiples de l’Escola la segona de les xerrades que us vam proposar a l’inici de curs.  A la primera d’aquestes xerrades hi van assistir una quinzena de pares i mares. Esperem que aquesta segona també hi desperti el vostre interès i puguem passar una estona agradable parlant sobre com ajudar als nostres fills a ser responsables. Aconseguir que els nostres fills i filles puguin ser autònoms i responsables és una de les nostres fites com a pares i mares. Quants cops ens hem formulat preguntes del tipus:

“He de demanar al meu fill que faci totes les tasques domèstiques? A quina edat pot o hauria de poder fer els encàrrecs sense que hagi de repetir-li mil vegades?” “Quan aprendrà a recollir la seva habitació, les seves joguines, la seva roba,…sense el meu ajut?” “Com puc aconseguir que sàpiga fer-ho sol? Com el puc ajudar a ser responsable?”

Doncs de totes aquestes qüestions i moltes més reflexionarem el proper dimarts. Us hi esperem!!

 Per a aquesta xerrada l’AMPA també oferirà un servei de guarderia gratuït. Si voleu sol·licitar aquest servei, haureu d’omplir la butlleta que donarem als vostres fills i deixar-la a la bústia de l’AMPA el més aviat possible.

Salutacions i bon cap de setmana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s