Reunió informativa activitats extraescolars curs 2009-2010

Benvolgudes famílies,
 
Fins la setmana pasada hem anat recollint les vostres inscripcions a les activitats extraescolars proposades per l’AMPA aquest curs. Aquesta setmana us confirmarem quines activitats finalment podrem començar el mes d’octubre. Com ja sabeu, totes les activitats necessiten un número mínim d’alumnes per poder iniciar-les. Aprofitem per a recordar-vos que el període d’inscripció el mantindrem obert durant tot el curs, tant per a les activitats iniciades, com per a les que no hem pogut començar per manca d’inscripcions. Aquesta setmana hem convocat 2 reunions informatives:

 • Reunió informativa de l’activitat de piscina de divendres de 17 a 18.30h: Dimarts dia 29 de setembre d 2009 a les 17h a la Sala d’usos múltiples. Avui dilluns dia 28 penjarem al plafó informatiu de l’escola un llistat amb els noms dels nens que han presentat la butlleta d’inscripció aquests dies i que per tant tenen plaça a aquesta activitat. A aquesta reunió aclarirem temes pendents com preu exacte, número de monitores, lloc d’arribada de l’autocar, etc.

 

 • Reunió informativa a càrrec de l’empresa Aprèn Jugant: Dimecres dia 30 desetembre de 2009 a les 17h a la Sala d’usos múltiples. Aquesta empresa d’activitats extraescolars ens farà una petita presentació de les activitats proposades per ells: bàsquet, ludoteca, balls moderns i anglès. Abans de dimecres ens posarem en contacte amb els famílies que han escollit una activitat i que no ha arribat al mínim d’inscrits.
  En referència a l’activitat de futbol i atletisme, encara estem rebent inscripcions. En breu us informarem de com van les mateixes i de les dates d’inici. Consulteu el plafó informatiu de l’escola i el vostre correu…us mantindrem informats.
   
  I si encara voleu apuntar als vostres fills a alguna de les activitats proposades i no heu presentat la butlleta d’inscripció, encara ho podeu fer. Deixeu-la a la bústia de l’AMPA el més aviat possible!.
   
  Aprofitem per a comunicar-vos que el proper dia 30 de setembre de 2009 farem el càrrec de la primera quota de material i de la quota de l’AMPA a les famílies que ho vau especificar i que vau facilitar el vostre número de compte.
   
  Les famílies que no han presentat les dades per a la domiciliació d’aquets rebuts rebran en breu altres alternatives de pagament.
   
  Salutacions,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s