Inici de les activitats extraescolars. Curs 2009-2010

Hola a tots,

Aquesta setmana han començat les següents activitats extraescolars:

  • Futbol : dilluns i dimecres.22 nens de 1r fins a 6è han iniciat aquesta setmana l’activitat de futbol. L’Edu i en Victor de l’empresa Servisports són els monitors. L’horari de l’activitat és de 17h a 18.15h.
  • Anglès: dimecres de 17 a 18.30h. En aquests moments tenim 14 alumnes de P3 fins a 1r . La inscripció continua oberta per a alumnes de 2n fins a 6è.
  • Balls Moderns: dimarts i dijous de 17 a 18h. Aquesta activitat començarà el proper 15 d’octubre i en principi està dirigida per a nens de 1r fins a 6è. La inscripció romandra oberta a l’espera de poder obrir l’activitat per als alumnes de P3, P4 i P5.
  • Piscina: divendres de 17 a 18.30h al Poliespotiu Marina Besòs de Sant Adrià. 45 nens de P3 fins a 6è s’han inscrit a aquesta activitat. En aquests moments la inscripció està tancada, però mantenim oberta una llista d’espera que uilitzariem en el cas de que hi hagues alguna baixa.
  • Ludoteca: de dilluns a divendres de 17 a 18h. Aproximament 9 nens a la setmana gaudeixen d’aquesta activitat. Existeix la possibilitat d’inscriure al servei de ludoteca al vostre fill de manera esporàdica. Per fer-ho, heu de trucar abans de les 17h al telèfon d’Aprèn Jugant 93 466 54 98

Us recordem que les inscripcions es mantenen obertes durant tot el curs. Si voleu apuntar al vostre fill a qualsevol d’aquestes activitats, ompliu si us plau les corresponents butlletes d’inscripció i deixeu-les a la bústia de l’ampa. Podeu descarregar aquestes butlletes al nostre apartat de documents.

Fins molt aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s