Novetats respecte a l’escola de Ca l’Arnús

Benvolgudes famílies,

Volem fer un petit resum de les novetats respecte a la reforma de la nostra escola i a la construcció i trasllat a l’escola de Ca l’Arnús. A finals de l’any 2009, i veient que les obres de la 1a fase de l’escola de Ca l’Arnús no estaven encara acabades, en reunió de delegats es va decidir per part dels pares delegats, dels pares representants al Consell Escolar i per part de l’AMPA presentar un escrit al Regidor d’educació de l’Ajuntament de Badalona i a la Generalitat demanant ser informats de l’estat de les obres a Ca l’Arnús i de la reforma del CEIP Lola Anglada. Aquesta petició va ser atesa i el passat dia 8 de febrer vam assistir a una reunió presidida per la Sra. Mercè Julià. A aquesta reunió hi vam assistir representants dels pares, de l’AMPA i de la direcció de l’escola. A la reunió, la Generalitat ens va informar de l’inminent licitació de les obres  de la 2a fase a Ca l’Arnús ( ja estan licitades des del dia 18 de febrer, enllaç: http://www.gisa.es/gisa/servlet/HomeLicitation?phase=1&licitationID=1059949) i se’ns va donar com a data aproximada d’acabament de les obres el mes de desembre-gener de 2011. Aquestes dates ens obliguen a pensar que l’inici del nou curs 2010-2011 part dels nostres alumnes s’hauran de traslladar a l’edifici del Parc de Ca l’Arnús. Aquest edifici ( es tracta d’una construcció definitiva, no són mòduls provisionals) consta de 6 aules per educació infantil i sense cuina. Aquest inconvenient obliga a l’ampa i a l’escola a buscar solucions per el servei de menjador del proper curs. La solució més apropiada seria poder traslladar el menjar de l’edifici del Lola Anglada fins al Parc de Ca l’Arnús. Per a això, necessitem un permís de cuina central, que atorga el Departament de Salut. En aquests moments, l’AMPA i la direcció de l’escola estan informant-se de tots els requisits necessaris per a l’obtenció d’aquest permís. En el cas de que per motius tècnics i d’infraestructura no el poguéssim aconseguir, tenim 2 opcions:

  • Traslladar les nens de l’edifici de Ca l’Arnús al menjador del CEIP Lola Anglada. Aquest trasllat es faria amb les màximes mesures de seguretat:. a més de comptar amb el nou semàfor a la Riera de Canyadó, i la peatonalització del carrer Lola Anglada, comptem amb 10 monitores, armilles reflectants i senyals d’STOP manuals per a les monitores.
  • Contractar un servei de càtering durant el temps que l’Edifici de Ca l’Arnús no tingui cuina pròpia. Es buscaria un càtering que oferís la millor relació qualitat preu i amb un preu de menú similar al que ofereix el Servei de menjador actual.

L’AMPA i l’escola ha considerat interessant repartir una enquesta entre les famílies de P3A, P3B i P4, per saber quina, d’aquestes dues opcions, seria la que més us interessaria. Aquesta enquesta no serà vinculant, però si orientativa a l’hora de prendre una decisió, en el cas de no obtenir el permís de cuina central.

Referent a la reforma, a la reunió amb la Generalitat no se’ns va facilitar més informació: encara no tenen data d’inici de les obres, tot i que ja fa temps que existeix l’estudi de la reforma.

En breu rebreu més informació,

Salutacions,

AMPA CEIP Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s