Inici de les classes!!

Benvolgudes famílies,

El mes de setembre ja és aquí, i amb ell l’inici del nou curs: el proper dimarts dia 7 serà el dia d’estrenar motxilles, retrobar-nos als amics i explicar totes les coses que hem pogut fer durant aquest estiu. A més, aquest serà un curs molt especial, ja que els nostres alumnes d’Educació Infantil i de Primària, faran classe en dos espais diferents: els més petits, P3, P4 i P5 ho faran a les instal·lacions noves situades al Parc de Ca l’Arnús, i els de Primària a l’edifici del CEIP Lola Anglada del carrer Jacinto Benavente. Aquesta separació esperem que sigui per poc temps, en espera de la construcció de la segona fase de l’escola del Parc, i puguem traslladar-nos tots al nou edifici. Com la majoria ja sabreu, la nostra escola necessita una reforma completa, però aquesta obra encara està pendent de la dotació econòmica per part de la Generalitat. Esperem que durant aquest curs les administracions pertinents duguin a terme totes les actuacions previstes per a la nostra escola i que,el més aviat possible,  puguin traslladar-se també els alumnes de Primària al Parc de Ca l’Arnús. Mentrestant, haurem de fer un esforç, tant mestres, com monitores i per descomptat les famílies, per a què el fet de tenir el nostre alumnat en dos edificis separats no provoqui moltes molèsties ni maldecaps, tot i que segur que les primeres setmanes anirem una mica perduts. Penseu que per a les persones que estem a la Junta de l’AMPA i que organitzem les inscripcions de les activitats extraescolars, l’acollida matinal, les circulars informatives, etc. haurem de ser presents als dos edificis, i això ens suposarà una feina extra. Es per això que us demanem la vostra comprensió i també la vostra col·laboració per ajudar-nos a saber què passa als dos edificis: ara més que mai hem d’estar ben comunicats per fer que tot rutlli bé.

Aprofitem per a recordar-vos que les famílies amb alumnes en Educació Infantil estan convocades a una reunió informativa aquest divendres dia 3. Aquestes reunions es faran a l’escola de Ca l’Arnús amb els següents horaris:

* Alumnes de P5: 9h

*Alumnes de P4A i P4B: a les 10h

*Alumnes de P3A i P3B: a les 11h

També volem recordar que l’AMPA també gestiona la venda de equipament escolar ( bates, xandalls, samarretes i polos), amb el logotip del CEIP Lola Anglada. Durant el mes de setembre a partir del dia 6 i de dilluns a dijous de 17 a 17.30h vendrem aquest material al nostre nou despatx de l’AMPA: després del trasllat dels alumnes d’Educació Infantil a les aules del Parc, l’escola ens ha cedit l’antiga aula de P3A com a despatx per a l’Associació de Mares i Pares. Aquesta aula, per a les noves famílies, la trobareu al vestíbul de la planta baixa, entrant per la porta més propera a la pista esportiva i a la font del pati del CEIP Lola Anglada. Aquests dies algunes mares de la Junta, amb l’ajut del nostre estimat conserge, el Sr. Antonio, hem traslladat algunes coses de l’ampa. Encara està una mica buit: falta alegrar una mica les parets amb dibuixos o postres divertits, així que si voleu aportar algun dibuix dels vostres fills, estarem encantades de redecorar les parets del nostre i vostre despatx. Els preus d’aquest equipament escolar són:

  • Bata: 14 €
  • Polo màniga curta: 10 €
  • Samarreta màniga llarga: 10 €
  • Xandall (pantaló i jaqueta): 30 €
  • Pantaló de xandall: 15 €

Podeu fer el pagament en efectiu en el mateix moment de la compra.

A partir del mes d’octubre, tornarem al nostre horari habitual: els dilluns de 17 a 17.30h

Ben aviat us informarem de les activitats extraescolars que proposarem per el nou curs.

Salutacions,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s