Activitat extraescolar de piscina. Curs 2010-2011

resizeHola,

El proper divendres dia 1 d’octubre començarà l’activitat de Piscina organitzada per l’Associació de Pares i Mares del CEIP Lola Anglada per alumnes de P3 fins a 6è.  Actualment, el número de nens inscrits és de 47 i 5 monitores. Les llistes definitives les penjarem a la porta dels dos edificis aquesta mateixa setmana. Encara queden algunes places lliures, per tant, si esteu interessats, ompliu la butlleta d’inscripció el més aviat possible i deixeu-la a la bústia que l’AMPA té als dos edificis. La butlleta la podeu descarregar a aquesta mateixa pàgina, més avall. Us volem recordar que aquesta activitat l’organitza l’Associació de Mares i Pares de l’escola i no té cap ànim de lucre: la quota és un pagament fraccionat del cost dels vuit mesos de l’activitat tenint en compte les despeses fixes d’autocar i del curs de piscina. És gràcies a la participació de tots els nens/es durant tot el curs que podem oferir aquests preus per a un grup total de 50 alumnes. En el cas de que haguèssin un número elevat de baixes, s’evaluarà l’opció de mantenir o ampliar el preu d’aquesta activitat. Es per això que demanem a les famílies apuntades la màxima fidelitat.

En aquest espai web trobareu tota la informació referent a aquesta activitat. Si teniu qualsevol dubte, també podeu escriure a la nostra adreça de correu lolaangada.ampa@gmail.com

Instal·lacions: Piscina Poliesportiu Marina Besòs.

C. Dolores Ibárruri, s/n. Sant Adrià de Besòs.

www.marinabesos.com

Horari del curs: divendres de 17.30 a 18.15h.

Horari de sortida de l’escola: 17h.

Horari i lloc de recollida: l’horari de recollida serà a les 18.45h aproximadament a la Riera de Canyadó, a la vorera contraria a la de l’Escola.

Calendari: inici el dia 1 d’octubre i finalització el 17 de juny. Festius: 24  i 31 de desembre, 7 de gener ( festes de nadal);11 de març ( setmana blanca); i 22 d’abril de 2011 ( setmana santa).

Normativa interna de la Piscina Marina Besòs.

 • · Cal arribar amb la màxima puntualitat possible.
 • · A la zona de vestidors i altres zones interiors de les instal·lacions, només poden accedir amb els nens i nenes els monitors acompanyants.
 • · És obligatori l’ús de la dutxa abans de banyar-se.
 • · És obligatori l’ús de sabatilles de bany a les zones de peu moll.
 • · És obligatori l’ús del casquet de bany durant l’activitat de piscina.
 • · No és permès córrer per les zones de peu moll.
 • · No és permès saltar a l’aigua de forma temerària o imprudent.
 • · Els alumnes de natació escolar no tenen permès l’ús de les dutxes ni poden menjar a la zona dels vestidors.
 • Hi hauran 3 jornades de portes obertes on les famílies gaudiran d’una millor visibilitat de l’activitat realitzada pels seus fills ( L’AMPA us informarà amb antel·lació de les dates exactes que coincidiran amb Nadal, Setmana Santa i fi de curs)

Més coses…

 • · Preu: 30€/mes. Els rebuts s’han d’abonar de l’1 al 10 de cada mes durant els mesos d’octubre, novembre, desembre, gener, febrer, març, abril i maig. El primer pagament serà de 2 quotes (es a dir, 60€): 30€ en concepte de la quota d’octubre i 30€ en concepte d’avançament de la quota de juny. Aquest preu és per a alumnes socis de l’ampa. Si no heu domiciliat el pagament de la quota anual de l’AMPA al setembre i ara ho voleu fer, heu de fer un ingrès al número de compte de La Caixa Laietana 2042 0081 11 3300014190 de 20€ anuals o de 3o€ en cas de tenir més d’un germà a l’Escola. Per fer-ho, heu de presentar aquest imprés a les oficines de la Caixa Laietana de Canyadó:  Quota AMPA CEIP Lola Anglada curs 2010-2011 no domicilada i deixar el comprovant de pagament a la bústia de l’AMPA.
 • Forma de pagament: Els rebuts s’han d’abonar al compte de LA CAIXA LAIETANA nº 2042 0081 11  3300014190. Es important indicar les següents dades al fer l’ingrés: NOM I COGNOM del nen/a, el CURS del vostre fill/a, PISCINA i el MES que s’abona (octubre-juny, novembre, desembre, gener, febrer, març, abril i maig). Recordem que el primer pagament (OCTUBRE) serà de 2 quotes (es a dir, 60€): 30€ en concepte de la quota d’octubre i 30€ en concepte d’avançament de la quota de juny. Si el pagament es fa a finestreta, informem que, es pot fer de dimarts a divendres, del 5 al 12 de cada mes i en l’horari de 9 a 10h. Per mes comoditat també teniu la possibilitat de fer el pagament per Internet. Per poder realitzar el pagament per finestreta, haureu de portar un document de l’AMPA notificant l’import i el número de compte. A continuació us podeu descarregar aquest document. Vigileu, perquè trobareu un d’import 60€ per el primer pagament, i un altre de 30€, pels pagaments posteriors ( novembre, desembre, gener, febrer, març, abril i maig). document pagament piscina caixa laietana
 • · Equipament de piscina: els nens/nenes han de portar banyador, casquet de bany, xancletes, tovallola o barnús. Aconsellem evitar l’us de mitjons de bany per  facilitar la feina de les monitores. Es obligatori que tot estigui marcat amb el nom del nen.
 • · És aconsellable que també portin la roba de carrer marcada per tal d’evitar la seva pèrdua als vestidors.
 • · A la pàgina web de l’AMPA tindreu penjades les normes i el calendari de piscina per aquest any.
 • · Si el nen està malalt o aquell dia decidiu que no anirà a la piscina,  s´ha de fer una nota a la tutora del nen/a per dir-li que aquell dia el nen no farà l´activitat.
 • · Per a qualsevol incidència o comentari, teniu a les coordinadores de l’AMPA de piscina a la vostra disposició. Per qualsevol emergència també podeu trucar al telèfon de l’AMPA 615148505.
 • · Es prega que notifiqueu les baixes d’alumnes a aquesta activitat amb antelació.
 • Els berenars han de ser lleugers, recomanem un suc i/o galetes. Demanem que no portin res de xocolata.
 • Informem que ni l’AMPA ni el complex esportiu ni l’empresa d’autocars es fa responsable del material electrònic que els alumnes portin ( mòbils, mp3, consoles…)

Calendari

Inici de curs: 1 d’octubre

Final de curs: 18 de juny

Portes obertes: ben aviat l’AMPA us informarà de les dates de portes obertes

Monitores de piscina de l’AMPA

Coral Rosado, Laura Márquez, Anna Mas, Marina Martínez i Aina García.

Si vols, pots descarregar-te la normativa de la piscina:

NORMATIVA DE PISCINA 2010

La butlleta d’inscripció:

butlleta inscripció extraescolars infantil

La petició de baixa de l’activitat:

peticio de baixa piscina extraescolar

Salutacions i bon curs de piscina!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s