Acollida matinal curs 2010-2011

Un curs més, l’AMPA organitza l’acollida matinalEl servei d’acollida matinal comença i acaba el mateix dia que l’escola, aplicant-se per al seu funcionament el calendari escolar aprovat. Aquesta curs va començar el dia 7 de setembre. Les característiques d’aquest servei són:

  •  Objectiu principal:  fer que els nens/es que per les necessitats dels seus pares han de venir més d’hora a l’escola, no se’ls faci gaire pesat i s’ho passin bé.  
  • Material i activitats: L’AMPA compra cada any la dotació de material didàctic per a les diferents activitats que es fan (manualitats, pintures, plastilina, jocs de taula). 
  • Monitores: El número de monitores anirà en funció del número de nens inscrits. Actualment realitzen aquest servei la Coral Rosado i la Maria a l’edifici de Ca l’Arnús i l’Anna M. Mas a l’edifici del CEIP Lola Anglada.
  • Esmorzar. És bona idea que els nens aprofitin aquestes primeres hores per esmorzar, el qual hauran de portar de casa.
  • Horaris: En aquest moments, el servei d’acollida matinal comença a les 7.30h a Ca l’Arnús per a la canalla d’Educació Infantil, i a les 8h per a la de Primària al CEIP Lola Anglada.
  • Forma de pagament: el pagament es farà en efectiu a la mateixa monitora que realitza el servei.
  • Preus: Gràcies a la subvenció que l’Associació de Mares i Pares de l’escola demana cada any al Departament d’Educació de la Generalitat, els preus de l’acollidaa matinal aquest curs 2010-2011 seran els mateixos tant per a Primària com per a Infantil i són:

* de 7.30 a 9h: 35€/mes                  3€/dia per els esporàdics

* de 8 a 9h:        27€/mes                  2,50€/dia els esporàdics

* de 8.30 a 9h: 15€/mes                   2 €/dia els esporàdics

Per fer us del servei d’acollida de manera esporàdica no caldrà avisar abans. Podeu portar el vostre fill-a a la seva escola i deixar-lo amb la monitora. Recordeu que el servei d’acollida al CEIP Lola Anglada comença a les 8h.

Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s