Activitats extraescolars que iniciem a l’octubre de 2010

  Benvolgudes famílies,

Un cop exhaurits els dies per presentar les butlletes d’inscripció de les activitats extraescolars a la nostra escola, el resultat de les inscripcions ens permetran iniciar 4 activitats:

  • futbol: dimarts i dijous de 17 a 18.15h. Inici de l’activitat: dimarts dia 5 d’octubre.
  • piscina: divendres de 17 a 18.45h al Poliesportiu Marina Besòs de Sant Adrià. Inici de l’activitat: divendres dia 1 d’octubre. Trobareu més informació d’aquesta activitat a l’apartat de piscina del nostre blog.
  • ludoteca: de dilluns a divendres de 17h a 18h a les aules de Ca l’Arnús. Aquesta activitat la gestionarà i realitzarà l’Associació de Mares i Pares de l’escola.  Inici de l’activitat: dilluns dia 4 d’octubre. Les famílies dels alumnes de Primària hauran de signar una autorització per poder traslladar-los a l’escola del Parc. Aquest trasllat el farà la monitora encarregada de l’activitat amb el suport d’una mare voluntària.
  • atletisme: dimarts i dijous de 17.30 a 19h. Aquesta activitat l’organitza l’escola d’atletisme de Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. i es farà a les Pistes de Paco Aguilar de Badalona ( al barri de Canyet). Inclou servei d’autocar. L’autocar passarà a les 17.20 aproximadament per la Riera de Can Canyadó, a l’alçada de l’autopista. Actualment hi han 2 nens de la nostra escola inscrits. Per aquest motiu, no hi ha servei d’acompanyament fins a l’autocar. Dimarts dia 5 d’octubre comença l’activitat. Les butlletes d’inscripció a l’atletisme les trobareu al desptax de l’AMPA els dilluns de 17 a 17.30h o bé posar-vos en contacte amb l’Escola d’atletisme al 661 241 931 de dilluns a divendres de 18 a 20h.

Si esteu interessats en inscriure al vostre fill en alguna d’aquetes activitats, ompliu la butlleta d’inscripció i deixeu-la a la bústia de l’AMPA, o poseu-vos en contacte amb nosaltres a la nostra adreça de correu lolaanglada.ampa@gmail.com o bé personalment adreçant-vos al nostre despatx ( a l’edifici del CEIP Lola Anglada), els dilluns de 17 a 17.30h. La resta d’informació ( preus, butlletes d’inscripció, normativa de piscina, etc), la trobareu al nostre blog a l’apartat documents o al d’activitats extraescolars.

La resta d’activitats proposades ( anglès, balls moderns i iniciació a l’esport), no han rebut el número mínim de nens necessaris per iniciar l’activitat. 

Recordem a totes les famílies que les activitats proposades per l’AMPA aquest curs han estat fruit de las demandes recollides mitjançant una enquesta que va ser repartida a totes les famílies de l’escola ( inclosos els nous alumnes de P3 ) el passat mes de juny.

Fins aviat!

Un pensament sobre “Activitats extraescolars que iniciem a l’octubre de 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s