Ultimes notícies respecte a la reforma

El passat dijous dia 7 d’octubre, l’AMPA de la nostra escola va assistir a una reunió entre l’Ajuntament i les FAMPAS. L’Ajuntament ens va informar sobre un protocol que signaran en breu l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat sobre l’ Educació Secundària. Aquest protocol afecta a CEIPs i IES de tota Badalona i en concret al nostre CEIP Lola Anglada.

Ens van explicar que en aquest Protocol de Secundària, que anirà des d’ara fins al 2016, hi ha prevista la creació de 9 institut-escoles a Badalona per tal que els alumnes tinguin en un mateix centre l’escolarització dels 3 a 16 anys. Un d’aquests Instituts –Escoles serà el nostre: l’Escola-Institut Lola Anglada, que serà de dues línees i en dos edificis separats. El CEIP es quedarà en l’edifici del parc de l’Arnús, on hauran de construir la resta d’aules i equipaments necessaris per tal que sigui una escola de dues línees i a l’actual edifici de l’escola faran una reforma perquè sigui un institut de secundària. Aquest projecte té com a data de finalització l’any 2014.

En el Consell Escolar del mateix dijous dia 7 d’octubre el director ens va informar d’aquest Protocol i ara toca a l’AMPA i als delegats dels cursos traspassar aquesta informació als pares. L’AMPA es possarà en contacte amb els delegats de cada classe per fer arribar aquesta important novetat a totes les famílies de l’escola. Aquesta nota al blog també vol col·laborar en la difusió d’aquesta notícia i pot ser un mitjà per conèixer els vostres dubtes i inquietuts si deixeu les vostres preguntes a l’apartat comentaris.

El dia 28 d’octubre tenim una nova reunió amb la Sra. Mercè Julià, representant de Serveis Territorials de la Generalitat a la nostra escola. Esperem poder rebrer més informació respecte a la construcció de la segona fase de l’escola del Parc de Ca l’Arnús, i de la signatura d’aquest Protocol. 

En breu rebreu més informació!

AMPA CEIP Lola Anglada

3 pensaments sobre “Ultimes notícies respecte a la reforma

 1. Sí, las espero, como espero que las autoridades de educación tengan a bien el considerar que “esos locos bajitos”, osea nuestros hijos, son TODOS nuestro legado, asi como nuestro futuro. Pero de todos modos creo que !si! lo tendran muy en cuenta porque, recordad….¿quien no es papa y quiere lo mejor para sus hijos? Esta es la tipica pregunta del millón que se suele hacer a dichas personalidades, en este caso las de educación y !tambien! contamos, por supuesto, con el talento del profesorado, que son los ingenieros de nuestros hijos, !no creeis!, SALUDOS A TODO EL A.M.P.A.

 2. Hola Juan Antonio,

  A nosaltres també ens sembla una bona notícia, però, com deia a la nota del blog, aquest és un Protocol que encara no s’ha signat. Esperem que es signi ben aviat, ja que, si hi ha una cosa bastant evident és que l’escola Lola Anglada necessita una reforma i que la ciutat de Badalona, i més concretament la nostra zona, necessitarà en un futur molt proper noves places d’educació Secundària degut a l’increment de les places a Educació Infantil i Primària dels últims anys ( segones línies a la nostra escola i a l’Artur Martorell, creació de l’escola Bufalà, etc.).
  Esperem poder-vos donar bones notícies ben aviat!

 3. Me parece sinceramente !estupendo!, ¿pero?, esperemos que no se vea mermada la capacidad de aprendizaje de nuestros hijos, “TODOS” sin excepción ninguna así como tambien se… “pueda”, de modo alguno, ver recompensada económicamente a los que tienen el “TALENTO” para estas cuestiones de la enseñanza al margen de lo que “NOSOTROS/TRAS”, podamos contribuir en nuestros respectivos hogares. De todos modos, mi más sincera enhorabuena tanto al FAMPA, AMPA, y EL O LOS DIFERENTES CLAUSTRO DE PROFESORES.

  Muchas gracias, de verdad.

  Atentamente. Juan Antonio Gil Sahornil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s