L’AMPA es mou: actes reivindicatius per a l’inici de les obres de l’escola Lola Anglada

Benvolguts pares,

Us adjuntem l’enllaç de la noticia que ha sortit a El Punt i a Notícies Badalona d’avui referent l’acte reivindicatiu per demanar l’inici de les obres de la nostra escola, feta per la coordinadora d’associacions de veïns del districte, l’AMPA i la resta de la comunitat educativa.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/383798-front-comu-per-exigir-a-educacio-lampliacio-de-lescola-lola-anglada.html

http://tvbadalona.xiptv.cat/video/42852/16-de-marc-de-2011?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562

Des d’aquí volem agraïr a les Associacions de veïns participants el seu recolzament a les nostres demandes.

L’AMPA continuarà reclamant la construcció de la nostra escola. Ara més que mai necessitem el vostre recolzament: No ens aturarem ara per fer sentir la nostra veu!.

Aquests són els propers actes que L’AMPA està organitzant :

  • Acte reivindicatiu de penjada de cartell per dimecres dia 23 de març a partir de les 17h a la porta de l’escola del Parc. Aquest dissabte al matí confeccionarem el cartell i dimecres 23 el penjarem i farem sentir la nostra demanada: PER L’INICI DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

  • Diumenge 27 de març al matí: l’AMPA i l’Escola participarà en un acte festiu convocat per totes les Associacions de Mares i Pares de les escoles públiques de Badalona a la Rambla de Badalona. Es tracta d’un acte reivindicatiu on volem fer sentir la nostra veu a les diferents administracions per una educació pública de qualitat i amb els serveis necessaris. Es muntaran parades de diferents tallers i hi haurà la presencia d’algunes colles de geganters i capgrossos de diferents escoles públiques de la ciutat. L’AMPA ha volgut participar organitzant un taller TOCA-TOCA per a la canalla. Si voleu participar a aquest taller i a l’acte en general, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Aquest acte l’organitza la FAMPAS i la Plataforma Badalona es mou. Torbareu més informació d’aquest col·lectiu al blog: http://badalonaesmou.blogspot.com/

Ara més que mai hem d’estar units per demanar el que ens pertany!

Properament rebreu més detalls d’aquests dos actes.

Salutacions,

AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s