Nova data per a la Diada de l’escola pública a la Rambla

Hola a tots,

El passat diumenge dia 27 de març per culpa de la pluja es va haver d’anul·lar les activitats previstes per la Plataforma Badalona es mou com a jornada reivindicativa a favor de l’escola pública de Badalona. L’AMPA i l’escola es van comprometre a assistir per a recolzar totes les iniciatives encaminades a reivindicar la importància de l’escola pública i a denunciar les retallades que des de la Generalitat s’estan aplicant al pressupost de les escoles.

Badalona es mou acaba de confirmar que el proper diumenge dia 3 d’abril al matí a la Rambla celebrarem aquesta jornada, i un cop més la nostra escola hi està convidada.

http://badalonaesmou.blogspot.com/

Es necessiten voluntaris per a poder col·laborar amb l’organització de l’acte i amb el taller que l’ampa ha preparat. Si vols representar a la nostra escola dins d’aquestes jornades i ajudar a l’ampa a reivindicar la nostra situació ( aturada de les obres de l’escola del parc, estat de l’edifici antic, etc.), si us plau, envieu un correu a lolaanglada.ampa@gmail.com amb les vostres dades personals. De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com ho podeu fer.

Salutacions i endavant a l’escola pública!!

Descarrega aquí el díptic de la jornada:

Díptic diumenge dia 3 d’abril

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s