L’AMPA al Ple Municipal de dimarts dia 29 de març

Benvolgudes famílies,

Com ja us vam anunciar, l’AMPA de l’escola Lola Anglada va demanar la paraula al Ple Municipal del passat dimarts dia 29 de març. L’Eduard Giró, pares de P3B, membre de l’AMPA i del Consell Escolar, es va dirigir a tots el partits amb representació a l’Ajuntament de Badalona per demanar la seva unitat i el seu compromís per a fer tots els tràmits necessaris per aconseguir que la Generalitat dugui a terme les obres de construcció de la 2a i 3a fase de la nostra escola al Parc de Ca l’Arnús.

Us adjuntem la informació estreta del diari El Punt:

Front comú del ple per l’inici d’obres de l’escola Lola Anglada

unanimitat Tots els partits de l’Ajuntament de Badalona es comprometen a treballar per aconseguir que els treballs tirin endavant concentracions Fins a tres col·lectius es troben a la plaça de la Vila per protestar

31/03/11 02:00 – badalona – M. Membrives / S. Muñoz email protegit

Notícies de …

Tots els partits del ple municipal de Badalona han expressat el seu suport a la comunitat educativa de l’escola Lola Anglada per mirar de desencallar les obres del nou edifici del centre que s’ha de construir al parc de Ca l’Arnús. Les formacions van explicitar el seu suport al ple de dimarts a instàncies d’Eduard Giró, representant de la comunitat educativa que els ho va demanar quan va prendre la paraula durant la sessió mentre un grup de pares, mares i alumnes es manifestaven a la plaça de la Vila.

El regidor d’Educació, Josep Duran (PSC), va recordar que el projecte de l’escola al parc havia estat una proposta de l’equip de govern de l’Ajuntament de Badalona (PSC, CiU i ERC). Mateu Chalmeta (ERC) va anunciar que el seu grup al Parlament de Catalunya havia formulat dues preguntes interessant-se tant per la situació de l’escola Lola Anglada com per la del Bufalà 2, l’altre centre educatiu aturat a hores d’ara. Carles Sagués (ICV-EUiA) va remarcar la importància de donar una resposta unitària a la petició de la comunitat educativa. “Cal que ens adrecem plegats al govern de la Generalitat”. El primer tinent d’alcalde, Ferran Falcó (CiU), va explicitar també el compromís del seu grup municipal: “Donarem suport a iniciatives per tirar endavant aquesta acció”. En els mateixos termes es va expressar el regidor del PP Juan Fernández, que va destacar la importància de “fer front a les retallades en els àmbits de l’ensenyament i la sanitat que vol fer el govern de la Generalitat”.

La comunitat educativa de l’escola Lola Anglada no va ser l’únic col·lectiu que dimarts es va concentrar a la plaça de la Vila. També hi havia els representants de la plataforma Sant Crist també existeix, que van tornar a denunciar el retard d’alguns projectes pendents, com ara l’ambulatori. La Coordinadora d’Entitats de Sant Crist va tornar a lamentar “la manipulació política” del grup (amb referència al suport que reben d’ICV-EUiA), i va defensar la unitat de totes les entitats. Un altre grup, el del comitè d’empresa de l’hospital municipal de Badalona, es va sumar als crits que es podien sentir des de la sala de plens. En aquest cas, denunciaven que “BSA aplica de forma il·legal la retallada de salari als seus treballadors” i que “està creant places de càrrecs de confiança malgrat el compromís que la gerència ha adquirit amb els treballadors”. El comitè d’empresa també assegura que “s’estan denegant permisos de formació”.

I l’enllaç de TV Badalona:

http://tvbadalona.xiptv.cat/programa/426/badalona-noticies?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562

El dia 14 d’abril l’AMPA i l’escola estem convocats a una reunió a Serveis Territorials, al Carrer Casp…esperem que hi hagin bones notícies, sinó seguirem lluitant per la nostra escola!

AMPA Escola Lola Anglada

Un pensament sobre “L’AMPA al Ple Municipal de dimarts dia 29 de març

  1. He podido leer como está el colegio, y me estoy preocupando cada vez más.
    Dudo ya de la seguridad e higiene que tiene el colegio, no se la cantidad de alumnos que hay en la escuela, pero no debe de ser muy higienico que todos vayan al mismo labavo, también he podido ver desde fuera las persianas que se están cayendo.

    Me gustaria hacer una propuesta que no se si es muy legitima, pero creo que se podría valorar.
    ( Hacer fotos de todos estos desperfectos y presentarselos a la prensa (no solo local) y por supuesto a la Generalitat ( CIU ).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s