Consell escolar 24 de maig de 2011

Benvolgudes famílies,

Aquest és un resum del Consell Escolar celebrat el passat 24 de maig:

 1. S’aproven pel  Consell Escolar la Carta de compromís educatiu i la primera part del Projecte educatiu de Centre (PEC). En ambdós casos s’accepten els aclariments i modificacions d’alguns punts fets pels representants de mares i pares, arribant-se a redaccions consensuades d’aquests punts.
 1. Es fa un repàs de les tasques de manteniment  i altres qüestions referides a l’Escola:
  1. Fetes: Arranjament vestuari pista, arranjament rajoles, 5 cistelles de bàsquet.
  2. Força avançades però algun aspecte pendent: Lavabos 2a planta (falten sanitaris), Pintat de la classes (en procés), Contenidors (falta els de paper i el d’envasos), mirall (falta comprar), visita arquitecte de la Generalitat (cal concretar el dia).
  3. Pendents del  tot: servei extra de neteja mentre obres lavabo i mosquits.  Llums exteriors sortida, drenatge pati  i “parterres” escola Ca l’Arnús. També instal·lació d’un rentamans, funcionament  defectuós de sistema de ventilació i punt de “reg” al pati a les que la empresa constructora no dona resposta.
 2. Es dona informació numèrica dels alumnes assignats pel proper curs. A P3 50 alumnes (39 de preincrits en primera opció i 11 en altres) i algunes vacants en altres cursos.
 3. S’estableixen els punt a tractar en la propera reunió de pares/mares delegats prevista pel dia 2 de juny a les 17:15 a la biblioteca de l’Escola:
  1. Augment quota de material
  2. Millores en el servei de menjador (Augment preu)
  3. Propostes per millorar el funcionament i aportacions dels delegats/des
  4. Presentació de la carta de compromís educatiu
  5. Calendari i horari pel proper curs. En aquest punt es marquen les alternatives possibles per poder sondejar la opinió dels delegats al respecte, però donat que aquesta informació canvia dia a dia finalment no s’han inclòs en aquest resum.
 4. En altres destaca:
  1. Per part de l’escola algunes peticions respecte: la millora de la coordinació amb l’AMPA, la col·laboració econòmica pel transport dels alumnes de P3 a 4t del dia (2 de juny) de les danses. També agraeixen altres aportacions econòmiques i la col·laboració establerta amb la llibreria Saltamartí.
  2. Per part dels pares i mares: Es demana sobre les proves d’avaluació externa de 6è de primària. L’escola respon que aquestes i les de 5è es presenten i s’analitzen quan es presenta al consell escolar la memòria del curs.

Salutacions,

AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s