Socialització de llibres: recollida de lots el 8 de setembre de 17 a 19h.

Benvolguts pares,

Unes setmanes abans d’acabar el curs, la comissió de socialització de llibres formada per 4 mares de l’ampa, més 1 mare del consell escolar, han estat, sota la supervisió de la Carme Barragan, cap d’estudis, organitzant tot el referent al programa de socialització de llibres. Com ja sabeu, a la nostra escola aquest programa funciona majoritàriament a partir de 3r de primària, tot i que a 1r i 2n també es socialitzen alguns llibres. Per adherir-se a aquest programa, només s’han d’acceptar una serie de condicions i abonar una única quota de 15€. Les famílies que volem afegir-se al sistema de llibres de text socialitzats s’han de comprometre a:

  1. A l’abonament de la quota d’incorporació a la reutilització de llibres la qual és de 15 euros.
  2. Tindran dret en la participació de forma automàticament prorrogable fins al final de l’escolarització de Primària a aquest programa.
  3.  S’han de comprometre a ajudar el seu fill/a a conservar en bon estat el material socialitzat i a reposar-lo en el cas de pèrdua o trencament del mateix.
  4.  tindrà dret a disposar d’un lot de llibres dels fons de material socialitzat que estigui en raonable estat de conservació, sempre que respectin la totalitat de compromisos del present document.
  5. Tindran dret de deixar de participar en el sistema de llibres de text si ho comuniquen a la secretaria, o bé, no abonen la quota en els terminis indicats.
  6. El centre comunicarà per escrit el termini de pagament de la quota que es realitzarà durant el curs escolar.

La tarea de la Comissió de socialització aquest dies ha estat de:

  • fer un inventari de tots els llibres adherits al programa ( uns 5oo aproximadament), ha valorat el seu estat i ha contabilitzat els llibres no retornats per elaborar un llistat de baixes
  • fer inventari dels folres i adhesius necessaris donats en part per Caixa Laietana
  • ordenar i preparar els lots per a cada alumne de 3r, 4t, 5è i 6è.

Aquests lots s’han de passar a recollir per l’escola i per cada classe el dia 8 de setembre de 17 a 19h. Aquell dia caldrà que 2 persones de cada classe de manera voluntària vinguin a l’escola a fer el repartiment dels llibres.  Si voleu afegir-vos, envieu un correu a lolaanglada.ampa@gmail.com, per poder organitzar el repartimen de la millor manera possible.

Salutacions i fins setembre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s