Convocatòria de FAMPAS pel 27 de setembre a les 18h

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar un comunicat de FAMPAS referent a la propera convocatòria de protesta i a favor d’un ensenyament de qualitat:

Com ja sabeu, a conseqüéncia de les retallades a Badalona no s’han començat a construir les escoles que ja estaven licitades, ( una de les quals és la nostra ) i de les que estaven pressupostades encara no se sap res.

Aquest es un problema que ens preocupa molt a les famílies, com el fet de que pel curs vinent 2012-2013 amb les places que hi ha en aquests moments a Secundària, no hi ha places suficients per escolaritzar als nostres fills.
Hem de saber quina es la planificació pel curs vinent, com ja recordareu estan pendents els Instituts-escoles…
Els grups de l’oposició ens informen que presentaran una moció al Plé de l’Ajuntament el dimarts 27 de setembre en el que demanen que es faci tot el que s’havia pactat i signat en protocols amb l’anterior govern de la Generalitat*.
Per tant Fampas demanarà la paraula per expresar la nostra preocupació i que volem que es compleixin els acords. Perquè estigui qui estigui  el govern els ciutadans som els mateixos i continuem tenint les mateixes carències. Volem que es compleixin aquests acords i que ens donin solucions. El que volem és ENSENYAMENT DE QUALITAT, que facin el que calgui però que ho facin.

US CONVOQUEM A TOTES I TOTES A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT EL PROPER 27 DE SETEMBRE A LES 18 H., ANEU AMB LES SAMARRETES GROGUES I PORTEU PANCARTES
PER UN ENSENYAMENT DE QUALITAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s