Ultimes notícies referents a les obres de l’escola al Parc de Ca l’Arnús

Benvolguts pares,

Us volem donar a conèixer el resultat de la reunió que vam tenir el passat dimarts dia 4 d’octubre a la seu de la Direcció General d’Ensenyament, amb el Sr Roig, Director General de Centres Públics i Sra Montserrat Llobet, Directora de Serveis Territorials.

Aquest cop, la resposta a la nostra insistent pregunta respecte a la data d’inici de les obres de l’escola al Parc de Ca l’Arnús va ser més positiva que en altres ocasions, ja que el Sr Roig va confirmar que aquesta obra s’iniciarà abans de finals d’aquest any 2011. Aquesta obra implica la construcció al solar annexe a l’edifici d’infantil de tots els espais necessaris per convertir-se en una escola de primària de 2 línies completa.

Pel que es refereix a l’institut escola, es van mostrat del tot informats que la situació futura a nivell demogràfic obligarà a ampliar el número de places d’educació secundària a la zona i que contemplen com una solució que l’antic edifici de la nostra escola es reconverteixi en un Institut-Escola o Institut Independent.

Finalment, els vam convidar a visitar la nostra escola, perquè veiessin la situació que estem vivint i patint dia a dia i es van mostrar molt receptius a fer-la properament.

Us convoquem el proper dijous a una Assemblea Ordinària de caràcter informatiu per a poder donar més detalls referents aquests temes. L’Assemblea es farà a la Sala d’usos múltiples de l’edifici antic a les 18h.

Us hi esperem,

Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s