Blogs de plàstica del Lola Anglada

Benvolguts pares,

Us volem donar a conèixer 2 nous blogs que ens ajudaran a apropar-nos als treballs dels nostres fills a l’escola. Un d’ells és de la Mar Marquez, que és la persona que està dirigint aquest curs l’activitat de plàstica extraescolar els dilluns per a nens de primària i els dimarts per a nens d’infantil. A aquest blog ella exposarà les petites obres d’art que els nens i nenes apuntats a l’activitat de plàstica fan de 16.30 a 18h. Enhorabona per l’inicitiva!!

Us adjuntem l’enllaç:

http://plasticaallola.blogspot.com/

A més, també us volem recomanar el blog que la mestre de plàstica de l’escola, la Sílvia Gàmiz ha obert a la web de l’escola. Podreu accedir a aquest bonic i actualitzat blog des de l’enllaç: http://blocs.xtec.cat/plasticalola/.

Volem donar l’enhorabona per aquesta iniciativa que l’escola s’ha compromés a iniciar aquest curs. Els blogs de plàstica, anglès i el de P3 són els que comencen a tenir continguts. Esperem que ben aviat puguem consultar els blogs de la resta de cursos i així estar més connectats amb la feina que es fa a l’escola.

Podeu consultar aquests blogs al web de l’escola, a l’apartat de blog del menú de l’esquerra:http://www.xtec.cat/ceip-lola-anglada-badalona/

Enhorabona a tots plegats per aquesta inciativa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s