Reclamem més control a les entrades i sortides de l’escola

Benvolgudes famílies,

Us informem que l’AMPA de l’escola ha presentat 2 queixes a l’Ajuntament pel pas de vehicles pessants pel carrer Jacinto Benavente. Reclamem que es facin les gestions oportunes de manera urgent per a control.lar, en horari escolar d’entrades i sortides, el trànsit d’aquests vehicles amb presència d’agents de Guàrdia Urbana,  i minimitzar així situacions de risc amb els infants.

A més, hem presentat un escrit demanant que es faci un nou acces a l’escola pel carrer Lola Anglada, quan aquest es transformi en una plaça pública i que el carrer Jacinto Benavente sigui de pas exclusiu de veïns del barri de canyadó, per evitar així el continu trànsit de vehícles per aquest carrer.

També us volem informar que Iniciativa els Verds de Badalona també ha presentat una queixa a petició d’alguns familiars de l’escola, pel tema del trànsit de vehícles pesants pel carrer Jacinto Benavente. L’Ajuntament de Badalona en un principi ha contestat que no hi tenia constància d’aquest trànsit, però que s’ocuparien de solucionar aquest problema amb l’empresa constructora. Esperem que així sigui. L’ampa vetllarà perquè l’Ajuntament prengui les mesures necessàries per evitar les situacions de risc que vivim cada dia a l’hora de les entrades i sortides dels nostres fills.

Volem aprofitar l’oportunitat per a comunicar-vos que les obres dels lavabos de la 1r planta ja estan acabades i que la setmana que ve vindran a reparar la calefacció, que fa setmanes que l’escola havia comprovat que no funcionava.

Us mantindrem informats!

AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s