Només volem una cosa: l’escola nova JA!

“Estimats Reis d’Orient:

Aquest any ens hem portat molt bé,

hem esperat,

hem escoltat,

hem tingut paciència,

I només volem un regal: L’escola nova Lola Anglada de Badalona!

PD: Podeu deixar tot el carbó al Departament d’ensenyament!

Aquesta va ser la carta que alguns nens i nenes de l’escola van deixar a la bústia dels reis a la plaça de la Vila el passat dimarts dia 20 de desembre. Amb aquest acte i amb la penjada d’una carta gegant a la porta de les aules d’infantil, vam voler escenificar la nostra decepció davant del retard en l’inici de les obres de la nova escola Lola Anglada al Parc de ca l’Arnús. Aquesta carta reflecteix la nostra inquietutd davant de les últimes notícies rebudes respecte a la nostra escola: als pressupostos de la Generalitat del 2012 que aquests dies s’han d’aprovar al Parlament, apareix una partida pressupostària per a la construcció de la nostra escola, però amb una data d’inici de setembre de 2102. Això implica que, si tot va bé, l’escola nova començaria a funcionar el setembre de 2013!. Per al col·lectiu de pares i mares que formem la junta de l’AMPA és una notícia no gens positiva, que ens obliga a mantenir, com a mínim, un curs més aquesta situació de:

– manca d’espai a les aules d’infantil,

– separació de la nostra canalla en dos edificis amb tot el que això implica ( organització d’extraescolars i entrades i sortides, manca de contacte entre els alumnes de primària i infantil…)

– patir un curs més les mancances de l’edifici de primària, necessitat d’una reforma integral

– endarreriment de la reforma de l’edifici de primària i, com a consequència, endarreriment de la possibilitat d’adaptar el mateix com a escola de secundària, ja que la nostra zona d’escolarització es veurà necessitada de places en educació secundària d’aquí a 2 cursos.

Des de l’AMPA continuarem demanant l’inici de les obres de la nostra escola JA!

Més imatges d’aquest acte, clicant a sobre de la foto:

La jornada va acabar al Ple Municipal. La Vice-presidenta de l’Ampa i el President de l’AAVV de Canyadó van demanar la paraula al Ple per a sol·licitar al nostre Ajutament el seu recolçament davant la nostra descoformitat de la nova data d’inici de les obres.

Si no vau poder seguir el Ple en directe, el podeu veure en aquest enllaç. La intervenció de l’Aracel·li Benito comença a 1.54 minuts:

http://www.livestream.com/ajbadalona/video?clipId=pla_6fe408bc-4efc-45f1-8375-3577a18e678d&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Un pensament sobre “Només volem una cosa: l’escola nova JA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s