La biblioteca de l’Artur Martorell obre les seves portes els dilluns a les famílies de l’escola Lola Anglada

Benvolguts pares,

Us informem que a partir de dilluns dia 16 d’abril la Biblioteca de l’escola Artur Martorell obrirà les seves portes per acollir a les famílies de la nostra escola que vulguin fer us de les seves instal·lacions per estudiar, fer deures, consultar algún llibre o agafar algún llibre en servei de prèstec. Per fer-ho només caldrà donar el vostre nom i un telèfon de contacte.

Per poder accedir a la Biblioteca cal saber que:

  • Hem de ser puntuals: la Blanca, que és la  persona responsable de la Biblioteca els dilluns, baixarà a obrir la porta a les 17h, per tant és molt important la puntualitat. Més tard de les 17h l’acces estarà tancat.
  • La porta per entrar a l’escola Artur Martorell és la que dona al carrer Seu d’Urgell, NO la que dona a la pineda del Parc de Can Solei. No cal trucar al timbre, la Blanca baixarà a les 17h a obrir-vos.
  • Cal seguir les recomanacions de bon ús de qualsevol biblioteca: mantenir l’ordre i un ambient d’estudi i treball, no menjar ni beure a la biblioteca i … gaudir de la lectura!!!

L’AMPA de l’Artur Martorell obre la Biblioteca en horari extraescolar gràcies a l’oferiment d’un grup de mares i pares voluntàries. L’AMPA i l’escola Lola Anglada valoren molt positivament aquest tipus d’iniciatives que fomenten els bons hàbits de lectura i estudi i apropa a les famílies a la vida interna de l’escola. Si algú de vosaltres vol conèixer més d’aquesta activitat i li agradaria poder participar el proper curs en l’obertura de la nostra Biblioteca en horari extraescolar, pot posar-se en contacte amb nosaltres a lolaanglada.ampa@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s