Es clausura la segona planta de l’edifici de primària

Benvolguts pares/mares,

Us comuniquem que des de dijous dia 24 de maig, els alumnes de la 2a planta de l’edifici de Primària  estan fent les seves classes en el següents espais:

3r A: Aula de reforç (1a planta)

3r B: Biblioteca (1a planta)

4t: Sala d’usos múltiples (vestíbul planta baixa)

5è: Aula de plàstica (vestíbul planta baixa)

6è: Aula de l’AMPA (vestíbul planta baixa)

Aquestes mesures de tipus provisional es duran a terme fins a final de curs.

El 22 i 23 de maig a la nit (quan no estaven els alumnes) van haver uns petits despreniments al cel ras de la 2a planta. La direcció va trucar a l’Ajuntament que es va personar de seguida (el mateix dia 22 de maig). L’AMPA de l’escola també es va posar en contacte amb l’Ajuntament per demanar la seva intervenció immediata. El 23 de maig al matí un equip de l’Ajuntament va picar les parts malmeses, per evitar més despreniments. A la tarda del mateix dia, el Departament d’Obres i Manteniment de l’Ajuntament, va decidir per motius de seguretat tancar la planta.

El tancament de la 2a planta i el canvi d’ubicació dels alumnes, suposa a més del trasllat de les classes que hem comentat anteriorment, que les especialitats de música, anglès i plàstica es facin  a partir d’ara a les mateixes classes. El reforç i l’educació especial s’haurà de fer a l’aula d’informàtica, sala de professors o dintre del mateix grup.

El mes d’abril el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va explicar a una comissió del Consell Escolar els resultats del Pla de Viabilitat de l’edifici de Primària. Aquest estudi va determinar que l’estructura de l’edifici és correcta a nivell de bigues, fonaments, teulada,… El fals sostre de la 2a planta no forma part de  la part estructural de l’edifici, està format per un xarxa feta amb canyís enguixat, collat a les bigues de fusta de la teulada per uns filferros. Aquesta estructura és la que està malament i necessita reparació.

Els lavabos de la 2a planta properament estaran en funcionament. L’Ajuntament posarà una doble xarxa de seguretat al sostre per protegir-los de possibles despreniments.

Us tindrem informats/des en tot moment.

Atentament,

La Direcció i l’AMPA de l’escola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s