Encara no tenim resposta respecte a la solució al tancament de la segona planta de l’edifici de primària

Benvolguts pares,

Encara no hem obtingut cap resposta referent a la solució al tancament de la segona planta de la nostra escola i per tant no sabem quines aules faran servir els nostres fills el proper curs. Us adjuntem l’escrit que l’AMPA i la direcció de l’escola ha presentat al regidor d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, a l’alcalde i a la sra. Montserrat Roig, Cap dels serveis Teritorials de Barcelona Comarques tal i com es va acordar a l’última Assemblea extraordinària celebrada el passat 14 de juny. A aquest escrit demanem una solució al problema d’espai que ha suposat el tancament d’una planta sencera de l’escola i insta les administracions competents, municipal i autonòmica, a:

  1. Prendre la decisió que tècnicament afavoreixi la màxima qualitat educativa possible per als alumnes i mestres durant el proper curs 12/13. Al nostre parer això exigeix la habilitació de 4 espais que en aquest moment no són utilitzables a través de doble xarxa de protecció i de la readaptació d’espais fins ara de ús no docent.

  2. Posar en coneixement de la comunitat educativa la decisió adoptada en el temps més breu possible. Considerem necessari saber-ho a primers de juliol per tal que escola i AMPA poguéssim preveure les mesures necessàries per arrancar i desenvolupar el curs proper de manera adequada.

  3. Realitzar, una vegada completades les obres, una reunió informativa a càrrec de representants de les administracions implicades i oberta a tota la comunitat educativa per tal d’explicar el resultat de les mateixes i resoldre dubtes, si n’hi hagués, respecte la seguretat de l’edifici.

Aquest és l’escrit complert:

Escrit Obres Lola Anglada Edifici antic

Necessitem saber el més aviat possible quina solució donaran al problema de la manca d’espai pel proper curs i volem que sigui una decisió que ens permeti poder utilitzar 4 espais ara no disponibles fent servir una doble xarxa de protecció per a 3 aules del segon pis i habilitant un espai del primer pis ara utilitzat com a despatx del conserge.

AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s