Resums Consell escolar del dia 14 i 26 de juny 2012

Benvolguts pares,

Aquest són els aspectes més importants tractats als dos últims Consell escolars:

– Aprovació de les quotes de material del curs 2012-2013: 65€/trimestrals

– Aprovació del preu del menú al servei de menjador d’infantil i primària 2012-2013: 6,10/ menú fix i 6,70 menú esporàdic

– Aportació de l’AMPA de 1.500€ com a ajut per a la compra de llibres de text, ja que l’escola encara no ha rebut la subvenció de la Generalitat necessària per a poder fer la comanda dels llibres del projecte de socialització que el curs 2012-2013 s’havien de canviar ( cursos de 3r i 4t de primària). Part d’aquest ajut serà retornat a l’AMPA un cop l’escola cobri la subvenció pendent.

– Aprovació del calendari escolar:

  • Aprovació dels 4 dies de lliure disposició que tenen tots els centres de segon cicle d’educació infantil i primària i que són: 2 de Novembre, 7 de Desembre, 11 de febrer i 10 de Maig.
  • Aprovació de la jornada intensiva del mes de juny del 10 al 21 de juny, últim dia de classe. L’horari serà de 9 a 13h.
  • Aprovació de l’horari d’adaptació dels alumnes de P-3 els dies 12, 13 i 14 de setembre. Es faran dos torns els dies 12 i 13. El dia 14 estaran tots junts però sense possibilitat de quedar-se al menjador.

– Aprovació de l’escrit sol·licitant la millor solució al tema del tancament de la segona planta de l’edifici de primària. Degut a la manca de resposta per part de l’Ajuntament i la Generalitat al nostre escrit, s’acorda que l’escola i l’AMPA insisteixin en obtenir una resposta a les nostres demandes.

– S’informa que el dia 25 de juny es va fer l’acta de replanteig de les obres de l’edifici nou al Parc de Ca l’Arnús sense cap incidència, per tant segueix vigent la data de juliol com a data d’inici de les obres.  Estarem pendents de qualsevol moviment al solar del parc…esperem poder penjar al juliol la foto de la primera màquina treballant-hi!!

– S’ informa que l’ activitat de Cant coral no serà gratuïta el curs vinent, ja que l’ Ajuntament no la pot subvencionar.

– S’informa que el resultats de les competències bàsiques del curs de 6è fetes a l’escola durant el mes de maig de 2012 han estat força positives, lleugerament per sobre de la mitjana de Catalunya en totes les competències. Us deixem l’enllaç a la mitjana dels resultats obtinguts a tota Catalunya:

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/docs/2012/06/14/14/50/ff6a8351-5fa2-4959-9397-2db2d5ffb173.pdf

Salutacions a tots i bon estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s