Activitat de piscina extraescolars curs 2012-2013

Benvolguts pares,

Aquest curs l’AMPA ha pogut mantenir un any més l’activitat de piscina extraescolar. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes de P3 fins a 6è i les inscripcions estaran obertes durant tot el curs. En aquests moments 31 nens i nenes de la nostra escola i també de l’escola Artur Martorell estan realitzant aquesta activitat. Si voleu apuntar al vostre fill/a, heu d’enviar un correu a lolaanglada.ampa@gmail.com i omplir la butlleta d’inscripció que podeu tornar omplerta a la nostra adreça de correu o bé deixar-la a la bústia de l’ampa el més aviat possible. A aquesta butlleta també trobareu les dades del compte on haureu de fer l’ingrés del pagament de l’activitat.

Les característiques de l’activitat són:

Dia: divendres de 17.15h a 18h

Lloc: Poliesportiu Marina Besòs de Sant Adrià

Preu: 115€/any. Si us incorporeu al 2n o al 3r trimestre, el preu serà de 70€ ( de gener a juny) i de 40€ ( d’abril a juny). Un cop fet el pagament, envieu-nos el justificant bancari a la nostra adreça de correu o bé a la bústia de l’ampa.

Característiques: No inclou servei d’acompanyament. Els nens han de ser acompanyats i recollits al Poliesportiu per un familiar. L’hora d’acces als vestidors serà a les 17h.

Les monitores agruparan als nens segons el seu nivell de coneixements de l’activitat. Cada final de trimestre hi haurà una jornada de portes obertes, on els nens seran evaluats per les monitores del curset i on rebran un caballet de color en funció del seu nivell.

Calendari: L’activitat va començar el dia 5 d’octubre i acabarà el dia 21 de juny. Els dies festius coincidiran amb les dates de vacances escolars: 28 de desembre, 4 de gener i 29 de març.

Aquí us podeu descarregar la normativa interna i de funcionament dels vestidors de la piscina i la butlleta d’inscripció:

Carta normativa piscina pares 2012-2013

pagament piscina no domicilat

La butlleta d’inscripció a aquesta activitat l’ heu d’enviar el més aviat possible al correu de l’ampa lolaanglada.ampa@gmail.com

Salutacions,

AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s