Circular informativa de les obres de l’escola nova

Xarxa de seguretat instal·lada a les aules del segon pis de l’edfici de primària de l’Escola Lola Anglada

Benvolguts pares,

Com tots sabeu, les obres de l’escola nova a Ca l’Arnús van començar el mes de juliol. El procés de construcció que va començar el juliol és la 2a i 3a fase. 
La 2a fase contempla la construcció d’un edifici de planta baixa i un pis, més tots els annexos, pistes esportives i gimnàs, que representen, amb l’edifici on estan els nens de p3, p4 i p5, una escola sencera d’una sola línia. La 3a fase consta d’un segon pis on hi haurà totes les aules restants per tal d’esdevenir una escola de dues línies.

La Generalitat té el pressupost dividit i assignat en dues fases. Amb converses amb l’empresa constructora durant aquest mes de juliol vam saber que, tot i ser dues fases, ells ho construirien tot seguit, sense pauses, construint primer l’edifici de planta baixa i 2 pisos i els interiors de la planta baixa i la primera planta, per després acabar els interiors de la segona planta. L’empresa també ens va dir que durant el mes d’agost farien una aturada de 15 dies i que al setembre seguirien treballant.

Com tots hem pogut comprovar, les obres no s’han reprès aquest mes de setembre. L’ampa i l’escola ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament per saber el motiu d’aquesta aturada. Segons ens han explicat, la Generalitat va demanar la llicència d’obres per a la 2a fase el mes de juny i per això l’empresa constructora va poder començar a treballar el mes de juliol. La sol·licitud de la llicència d’obres de la 3a fase va ser demanada per la Generalitat durant el mes de juliol i segons ens ha informat l’Ajuntament està en tràmit. És per això que l’empresa constructora ha decidit fer una aturada momentània a l’espera de rebre la segona llicència d’obres.
Segons la Generalitat, estem dins del calendari previst i per això accepten aquesta decisió.
 
Al Ple Municipal de l’Ajuntament celebrat el passat dia 25 de setembre, vam exigir al Regidor d’educació que faci el que hagi de fer amb la Generalitat i amb la empresa constructora per tal que les obres es reprenguin el més aviat possible.
 
Des de l’ampa i la direcció de l’escola farem un seguiment d’aquest tema i dirigirem les mateixes preguntes i demandes als Serveis Territorials d’educació de Barcelona Comarques.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s