17 d’octubre a les 17h: reunió Junta i comissions AMPA

Hola a tothom,

Us informem que el proper dimecres dia 17 d’octubre a les 17h a la Biblioteca de l’edifici de primària tindrà lloc la primera reunió de la Junta de l’AMPA del curs 2012-2013. Tothom que vulgui conèixer què fa l’ampa i col·laborar amb nosaltres hi està convidat a assistir. Preguem també l’assistència dels delegats de tots els cursos per conèixe’ns i establir una via de comunicació entre AMPA i familíes.

Per facilitar la vostra assistència l’AMPA ofereix servei de cangur. Si esteu interessats en asisitir i necessiteu d’aquest servei feu un correu a lolaanglada.ampa@gmail.com amb el nom del vostre fill/a i el seu curs, per tenir una previsió d’aquest servei.

Us recordem que :

L’AMPA es una associació sense ànim de lucre que es nodreix de les aportacions de les famílies, tant econòmiques com de temps i de treball. Per tant:

Com més siguem millor per tothom!

Com podeu col·laborar amb l’AMPA?

A més de pagar la quota de soci i assistir a l’Assemblea, podeu col.laborar:

 • Venint a les reunions mensuals que celebrem (es convoquen al blog, per mail i amb cartells a l’escola).
 • Formant part de l’organigrama de l’Associació.
 • Amb la regularitat que volgueu, en alguna activitat, ajudant a les comissions o als membres de la Junta.
 • Aportant idees i suggeriments per a noves activitats.
 • Oferint-vos per fer o organitzar algun taller o xerrada.
 • Fent comentaris al blog!
Si tens un fill o una filla a l’escola i t’interessa contribuir a la millora de l’ensenyament que rep en el centre, fes-te de l’AMPA.

2 pensaments sobre “17 d’octubre a les 17h: reunió Junta i comissions AMPA

 1. Nosaltres som pares de un nen de infantil colaborem en la quota del AMPA ,i en la porta no es va posar cap fulla de la reunió del dia 17 d´Octubre,sóc el primer que pel meu treball puc entendre que es tot voluntari pero un paper en la porta d´infantil informant,perquè es on els pares i mares ho veuen cada dia ,i aquest blog no ho veus…….COMUNICACIÓ???
  Gràcies.

  1. Hola Xavi,

   Agraïm el teu suggeriment i prenem nota per a properes reunions de l’ampa. Aprofitem l’oportunitat per a fer un aclariment: la reunió d’ahir va ser una reunió interna de l’ampa on vam convidar a les persones que vulguin col·laborar amb nosaltres aquest curs. També vam convidar als delegats amb una carta. NO va ser una Assemblea de pares i mares. L’AMPA està preparant la primera assemblea per a aquest novembre. Les assemblees de socis de l’ampa són convocades sempre amb antelació i es comuniquen a tots els pares amb una circular en paper.

   El fet de no penjar el cartell no va ser premeditat, sinó més aviat qüestió de logística, però estem convençuts de que per a la propera reunió ho podrem millorar i penjar un parell de cartells a la porta.

   Per últim comunicar-te que l’AMPA vol dinamitzar més l’ús del blog i del correu electrònic com a eina per a estar en contacte amb les famílies. Si has fet un cop d’ull al nostre blog, les notícies i novetats que genera l’ampa durant el curs són molt nombroses i seria molt costós i poc sostenible generar còpies i papers per a totes aquestes informacions. Per això et convido a visitar de tant en tant el nostre blog per conèixer de manera més ampliada i ràpida les notícies que es generin durant el curs. Ara ja anem per 66.302 visites al blog!!

   Gràcies de nou pel suggeriment!, Prenem nota!

   AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s