diumenge 3 de març: Cadena humana en contra de les retallades

3d3RecorregutHola a tothom,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de l’esdeveniment que tindrà lloc el pròxim dia 3 de març en la nostra ciutat.

Com  ja sabeu estem vivint un moment complicat tant a nivell econòmic com social. Actualment patim un context on contínuament des de les esferes del poder es prenen decisions que ens afecten i ens fan la vida més difícil.

Són molts els drets nostres com a ciutadans i ciutadanes que són constantment trepitjats: el dret a una feina en unes condicions dignes; l’accés a un habitatge digne; a una sanitat, una educació i uns serveis públics de qualitat… Per això moltíssimes entitats de la nostra ciutat hem decidit organitzar una jornada per reivindicar tots aquests drets.

El dia 3 de març totes les ciutadanes i ciutadans de la nostra ciutat que ja estem cansats de patir aquestes injustes decisions formarem una cadena humana que relligarà tota la ciutat des del barri de Manresà fins al d’Artigues. Intentarem fer la cadena humana més llarga en la història de la ciutat i potser del país. Amb l’acte simbòlic de donar-nos la mà volem deixar palesa la nostra unió i la nostra voluntat de lluitar plegats contra aquests atacs als nostres drets. Uns atacs que ens afecten a la gran majoria en benefici d’uns pocs.

El dia 3 del 3 una part de la comunitat educativa del centre formarà part d’aquesta cadena. Us convidem a que us sumeu a nosaltres. Si voleu protestar i començar a treballar pel canvi, el dia 3 del 3 tenim ja una cita:

Diumenge 3 de Març – 11:00 – a la Plaça Lola Anglada, al costat de l’edifici de primària

VOLEM L’ESCOLA ARA!

El 3 del 3 pels nostres drets!

Us hi esperem!

Escola Lola Anglada

AAVV Canyadó

AMPA Escola Lola Anglada

Més info a:    http://pelsnos3drets.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s