Nova data del taller per a pares i mares: dijous dia 25 d’abril a les 16.45h

Hola!

Ja tenim nova data per al taller per a pares de mares de com posar límits als nostres fills: serà dijous dia 25 d’abril a les 16.45h a la Biblioteca de l’edifici de primària. L’AMPA ofereix servei de canguratge per tots aquells que el necessiteu. Si és el vostre cas, si us plau confirmeu la vostra assistència  enviant un correu a lolaanglada.ampa@gmail.com

Aprofitem també per a informar-vos d’un nou Taller adreçat a pares i mares que es farà a l’Institut de la Llauna. Es farà en 3 sessions: La primera i la  segona sessió  es faran els propers  dies 18 i 25 d’abril a les 19:00h al mateix institut.  La tercera  sessió a concretar amb els pares assistents al Taller i tractarà de promoure i acompanyar la parentalitat. L’objectiu de la formació que s’ofereix des de l’Associació GRUPS, Aprenentatge i Salut , és donar suport als pares i mares en les seves habilitats parentals, des del diàleg, la reflexió i l’intercanvi d’experiències entre iguals, per tal que cada família pugui trobar el seu propi model parental i desenvolupi els seus propis recursos al voltant de l’educació dels fills /es cap a l’autonomia. La proposta es genèrica i per tant es fa un treball de contextualització i adaptació de la mateixa en virtut de les característiques especifiques del grup de participants a qui finalment assiteixin.  Però té un finalitat comuna:

• Informar i compartir les experiències dels participants entorn el desenvolupament dels seus fills/es.
• Cercar i valorar els aspectes saludables dels fills/es i de les seves famílies.
• Identificar les seves capacitats i reflexionar sobre les funcions paternes.

Per confirmar assistència a les 3 sessions escriviu a l’e-mail de l’Ampa quinallaunadampa@gmail.com , indicant nom i cognoms  de l’adult assistent i edat dels vostres  fills.

Esperem que sigui del vostre interès!

Comissió Escola de pares

AMPA Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s