Casal d’estiu 2013: Animalarium!!

Hola a tothom,

Us presentem el casal d’estiu que us proposa l’AMPA de la nostra escola per aquest mes de juny i juliol: ANIMALARIUM: EL ZOO DEL LOLA

Il·lustració d'Igor Oleynikov
Il·lustració d’Igor Oleynikov

Aquest estiu treballarem els animals i ens construirem el nostre propi zoo. Aprendrem com i a on  viuen, que mengen, quins sorolls fan…. crearem un zoo en miniatura a l’escola i ho farem amb l’assessorament de Bufalvent – Estudi de la Mediterrània, que és una organització ecologista, conservacionista i social que té com a objectius principals la conservació, l’estudi i la divulgació dels ambients mediterranis i de ecoima, Centre d’educació ambiental, que ens acompanyaran a la visita de la reserva natural del Delta del Llobregat.

Amb motiu de les obres previstes a l’edifici d’infantil durant l’estiu, el casal es farà a les instal·lacions de l’edifici de primària.

Cada setmana la organització del Casal prepararà una programació que presentarà els següents eixos centrals.

 • TALLERS MANUALS: Orientats a construir el nostre zoo i els nostres animals.
 • ESPORTS: En funció de les edats treballar diferents activitats. Tenim material molt divers. Des de pistes de tennis i raquetes a material de circ i d’esgrima. Fins a les clàssiques pilotes de futbol i bàsquet.
 • DISFRESSA SETMANAL I FESTA GIMKANNA amb MÚSICA DELS DIVENDRES: Cada setmana els alumnes prepararan la seva disfressa relacionada amb l’animal/s de la setmana.
 • ACTIVITATS D’AIGUA: Amb cubells, globus … perfectes per combatre la calor. Imprescindible crema protectora del sol. Si els pares es descuiden nosaltres en tindrem
 • ANGLÈS: Per desenvolupar algunes de les activitats treballarem vocabulari en anglès.
 • REPÀS: Per aquelles famílies que ho desitgin obrim la possibilitat de que els nens realitzin quadern de repàs amb un dels monitors.
 • ACTIVITATS AL PARC DE CA L’ARNÚS: Donada la proximitat del Parc, els alumnes aprofitarant el fantàstic i privilegiat entorn.
 • ACTIVITAT ESPECIAL SETMANAL (majoritàriament els dimecres). Aquest any treballarem amb l’entitat Bufalvent que ens han preparat les següents activitats
   •   Setmana 1: Construim el nostre zoo.
   •   Setmana 2: Animalons petits petis: Granja de formigues
   • Setmana 3: Sortim quan tu dorms
   • Setmana 4: És l’hora de fer el niu
   • Setmana 5. Visita guiada al Parc de Ca l’Arnús: Busquem animals!

Si voleu més informació d’interés feu clic aquí per descarregar el Dossier del Casal:  DOSSIER PARES CASAL ESTIU LOLA 2013-3 i la butlleta d’inscripció amb els preus del Casal: BUTLLETA+CASALS13_LOLA-1

Les dates del Casal són del 25 de juny al 26 de juliol del 2013 (5 setmanes).  Linici de les inscripcions serà a partir de dilluns dia 6 de maig .La data de presentació del casal per a les famílies serà el 22 de maig a les 17.15h a l’edifici de primària.

Aquest Casal l’organitza l’empresa Plataforma del Lleure.

Esperem que us agradi!

animalarium-web1

Un pensament sobre “Casal d’estiu 2013: Animalarium!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s