Activitat de piscina extraescolar. Curs 2013-2014

resizeBenvolguts pares,

Aquest curs l’AMPA ha pogut mantenir un any més l’horari de l’activitat de piscina extraescolar. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes de P3 fins a 6è i les inscripcions estaran obertes durant tot el curs.  Si voleu apuntar al vostre fill/a, heu d’omplir la butlleta d’inscripció que podeu tornar omplerta a l’ adreça de correu administracio@ambitescola.cat o bé deixar-la a la bústia de l’ampa el més aviat possible.

Les característiques de l’activitat són:

Dia: divendres de 17.15h a 18h

Lloc: Poliesportiu Marina Besòs de Sant Adrià

Preu: 115€/any. Si us incorporeu al 2n o al 3r trimestre, el preu serà de 70€ ( de gener a juny) i de 40€ ( d’abril a juny)

Característiques: No inclou servei d’acompanyament. Els nens han de ser acompanyats i recollits al Poliesportiu per un familiar. L’hora d’acces als vestidors serà a les 17h.

Les monitores de piscina agruparan als nens segons el seu nivell de coneixements de l’activitat. Cada final de trimestre hi haurà una jornada de portes obertes, on els nens seran evaluats per les monitores del curset i on rebran un caballet de color en funció del seu nivell.

Calendari: L’activitat començarà el dia 4 d’octubre i acabarà el dia 20 de juny. Els dies festius coincidiran amb les dates de vacances escolars: 1 de novembre, 6 i 27 de desembre, 3 de gener i 18 d’abril.

Aquí us podeu descarregar la normativa interna i de funcionament dels vestidors de la piscina i la butlleta d’inscripció:

Normativapiscina2013-2014.doc

Full inscripció activitat piscina

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l’AMPA a lolaanglada.ampa@gmail.com.

Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s