8 pensaments sobre “Reflexions sobre educació

 1. Pel que fa a les escoles sense llibres de text, jo, com a professora de secundària treballo també sense llibres de text, i en el nostre institut és la línia que ens hem marcat. Aquí a Catalunya ja hi ha moltes escoles que fa anys que treballen així, són escoles amb grans projectes pedagògics, innovadores, on s’ha reflexionat sobre el model d’escola que es volia, amb professionals molt implicats…tant de bo la manera de treballar que implica no tenir llibres de text sigui poc a poc la norma i no l’excepció…

 2. Doncs si us sembla bé, utilitzo aquest espai i enllaço el meu comentari aprofitan el títol de l’entrevista “El meu deure és protegir la alegria de viure del nen”.
  Comentar-vos que hi ha quelcom que em preocupa i és la utilització de “La cadira de pensar” a l’escola quan els nens tenen un comportament no desitjat.
  A la reunió de pares d’alumnes de P4B que hem tingut avuí, s’ha parlat sobre com intervenen els mestres quan un nen no es comporta de forma adeqüada i aquesta és una de les pràctiques que es fan servir habitualment.
  A l’actualitat s’ha posat molt de moda aquesta “cadira de pensar” que no deixa de ser un germà bessó del típic càstic “cara a la paret”.
  Si us plau, m’agradaria que es fes una reflexió al respecte.

  Demelsa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s