Temes tractats al Consell Escolar del passat 30 d’octubre

Benvolguts pares,

A continuació us informem dels temes tractats al 1r Consell Escolar del curs 2013-2014:

Assistents: Toni Soriano, Carme Barragan,  Oriol Fernández,  Ma Carme Rodríguez, Javier García, Laura Gañan, Cinta Díaz, Alícia Navarro ,Mercè Rodríguez, Yolanda Jiménez, Núria Sánchez, Núria Aparicio  i Mònica Palao.

Ordre del dia:

1-Lectura i aprovació de l’acta del Consell Escolar anterior .

2- Aprovació de la Memòria de Centre, curs 2013-14.

Es demana que quan es lliuri la memòria es tingui en compte també de lliurar els annexos, o si més no, que aquests estiguin a disposició dels membres del Consell Escolar. També es demana que en la memòria del curs vinent dins l’anàlisi del resultat de les competències  bàsiques, s’inclogui una gràfica que reflecteixi els resultats de cada any.

2-Aprovació del Pla de centre, curs 2013-14.

Els pares i mares comenten que en les reunions de pares de principi de curs seria interessant parlar del projecte de filosofia 3/18.

La cap d’estudis comenta que aquest any s’ha implantat una sessió de 30’ de lectura de 9:00-9:30h.

Un membre del Consell Escolar demana que es valori el tema de la utilització o no dels llibres de text , sobre tot a ed. Infantil i a primer, ja que hi ha famílies que creuen que potser els nens-es tenen masses llibres. La cap d’estudis diu que és un tema sobre el que s’està treballant i que en alguns cursos ja s’han suprimit alguns llibres.

3-Romanent de la quota de material, curs 2013-13.

El romanent de la quota de material i sortides pedagògiques del curs 2012-13 és de 8.518,76€. D’aquest romanent es proposa destinar 1500 €, com a mínim, per socialització de llibres de text, 600€ per el teatre de Nadal, que està reservat al Teatre Principal el dia 18 de Desembre i 5.200€ per audiovisuals. Si queda romanent  es destinarà a socialització de llibres de text.

4- Obres d’ampliació de l’escola: mudança, estat de les obres…

Les obres d’ed. Infantil estan paralitzades i  fins el 15 de novembre no està previst que puguin tornar a començar les obres per manca de material.

Respecte la segona planta de l’edifici de primària sabem que hi ha treballadors però no ens han comunicat en quina fase concreta es troben les obres. Les últimes notícies són que es lliurarà l’edifici al Gener.

Referent al tema del trasllat s’acorda coordinar tota la mudança comptant amb la col·laboració  dels pares. Es parlarà  d’aquest tema a la reunió de delegats, per tal que siguin ells qui traspassin la informació a les famílies de cada classe.

També es comenta que s’haurà de coordinar el trasllat del material i mobiliari de  la cuina.

Es valora la idea de demanar dos dies laborables sense classe per tal de poder a dur a terme la mudança.

Es demanarà una visita d’obres per tal de poder comprovar en quina situació i fase està l’obra de l’edifici de primària.

5- Annex NOF (Normes d’Organització i Funcionament del centre): S’aproven les següents propostes de canvi a la NOF:

Dins el projecte de reutilització de llibres de text s’hauria d’afegir: “ Només podran participar en el projecte de socialització de llibres de text, les famílies que participin del sistema de pagament de l’escola i que paguin l’ import íntegre de la quota de material”.

També es demana incloure en l’apartat de sortides, estades pedagògiques i viatge de fi de curs: “ l’escola al estar dins del Parc de Ca l’Arnús, es considerarà aquest parc com a entorn escolar i per tant, quan s’organitzin visites no caldrà preveure els mateixos acompanyants que en una sortida de fora del centre”.

6- Altres

  • Presentació de la proposta d’una mare de donar difusió sobre el mercat d’intercanvi. Proposa que es treballi aquest tema amb els nens, treballant valors…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s