Proposta de resolució al Parlament de la nostra escola

Benvolguts pares,

Sóc la Núria Aparicio, Presidenta de l’AMPA. El passat 14 de novembre vaig ser convidada al Parlament per assistir a la proposta de resolució que el PSC va presentar en el debat d’educació. A continuació us explico què deia la ressolució i que van opinar al respecte cadaescun dels grups parlamentaris:

La proposta de Resolució que va presentar el PSC deia:

1.- que la segona fase de les obres de l’edifici nou de l’escola Lola Anglada tingués els espais (aulari) per poder començar el curs 2013-2014 al nou edifici.

2.- que tota la obra acabada en sigui entregada al final del primer trimestre d’aquest curs 2013-2014.

3.- que l’edifici antic, que sempre ha tingut ús educatiu, sigui rehabilitat i esdevingui un institut de secundària.

El problema de tot això és que CIU va presentar una esmena on variava el tercer punt i el condicionava a que la demanda demogràfica ho justifiqués.

No ens agradava aquesta esmena però la vam acceptar perquè és millor que s’aprovi així que no pas que CIU votés que NO a la proposta original i no s’provés cap.

De tot el debat en vam treure diverses coses importants:

a) que CIU va dir que la finalització ha de ser el desembre d’aquest any 2013 i que el trasllat es farà durant les vacances de Nadal

b) que PP va dir que estava d’acord amb el tercer punt de la resolució (institut) perquè l’ajuntament de Badalona està elaborant un estudi sobre la demanda de places escolar de secundària.

c) Tant ICV-EIUA i Ciutadants van aprovar-ho també i van voler expressar el seu neguit i desacord amb la esmena que condiciona l’institut a la demanda, creient que intentaran que la demanda sigui injustificada i no fer-ho.

Des de l’ampa i la Comunitat educativa de l’escola (escola i pares) hem demanat una reunió amb el regidor d’educació i la coordinadora per parlar del tema del trasllat i també de la demanda de places de secundària i que la nostra escola esdevingui un institut de ESO.

Us continuarem informant!

Núria

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s