5 de desembre: Espectacle solidari a la Masia de Can Canyadó

L'anell de RamaBenvolguts pares,

Us volem fer arribar la informació d’un acte solidari que el proper dijous dia 5 de desembre a les 18.30h tindrà lloc a la Masia de Can Canyadó: es tracta d’un espectacle de ritmes i melodies de l’India i de la narració d’un conte, l’Anell de Rama. Es un espectacle dirigit majoritàriament a un públic adult, però la entrada és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui anar.

Amb aquest acte es vol presentar un cavallet de ceràmica que és quelcom més que una bonica peça de ceràmica. Té la missió solidària que el seu creador i soci de l’ACC Lluís Maria Fornaguera, li ha volgut atorgar.

Es tracta d’un siurell amb forma zoomòrfica, una mena de joguina ceràmica, que té la finalitat d’aconseguir finançament per als projectes de ShangaIndia, una ONG d’origen gallec que actua en una regió de l’India i que ajuda a millorar la situació de nens i nenes sense recursos.

La inquietud d’en Lluís Maria va néixer de l’experiència personal que va compartir amb una família terrissaire a l’India. Sense títolAra realitza aquestes peces d’una manera altruista, les ven a 15€ i la recaptació es destina íntegrament a l’organització ShangaIndia, fent donació per part seva, del material i de la feina que li suposa.

El principal projecte d’aquesta ONG es la creació i manteniment d’una escola a l’India, l’Escola Maria Soliña que ara aten a 360 nens i nenes. Si voleu conèixer més d’aquest projecte, podeu visitar la web de l’ONG ShangaIndia o a la seva pàgina de facebook https://www.facebook.com/shangaindia

561283_404847369544042_1780404406_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s