Inici de curs i més…

Hola a tothom!

Ja s’acaben les vacances i ben aviat tornarem a la “normalitat”, i en el cas de la nostra escola les “cometes” són molt necessàries ja que malauradament no podrem començar l’any amb tots els nens junts al mateix edifici. Encara estan pendents els trasllats dels cursos de 3r fins a 6è a la nova escola, i també el servei de menjador de primària. Durant el mes de gener us anirem informant via e-mail de quan i com es faran els trasllats de la resta de cursos i, segurament, també us demanarem la vostra col·laboració a l’hora de poder ajudar als mestres i tutors a traslladar material i llibres.

Degut a aquesta situació, us informem d’on es faran, fins a nou avís, les activitats extraescolars a partir del dia 8 de gener:

Acollida matinal:

De 7.30 a 9h: tots els alumnes de P3 fins a 6è faran aquesta activitat a l’edifici del parc. 5 minuts abans de les 9h, els alumnes de 3r fins a 6è seran acompanyats per dues monitores a l’edifici antic.

Anglès de primària I i II (de 1r fins a 6è): a l’edifici de primària (antic)

Plàstica primària: a l’edifici antic

– Les activitats d’infantil i les que es fan a l’hora del menjador (escacs i cant coral de primària), no queden afectades i es continuaran fent als mateixos espais, ja que el servei de menjador de primària es continuaran fent a l’edifici antic.

– Les activitats que es fan a l’escola Artur Martorell tampoc patiran cap canvi.

Hem decidit mantenir les ubicacions habituals ja que encara no disposem dels espais a l’edifici nou per acollir les activitats de plàstica i anglès. De seguida que els tinguem us informarem de les noves ubicacions via cartells o email.

Esperem que ben aviat, els nostres fills puguin gaudir de la nova escola com es mereixen!!

Aprofitem per a recordar-vos que al nostre blog trobareu imatges de la visita del patge reial a l’escola, del festival de nadal d’infantil i de la obra de teatre dels nens i nenes de 6è, que va ser molt divertida!!

També trobareu el llistat de jocs i joguines que la comissió de festes ha pogut comprar amb la venda dels calendaris del 2014.

Salutacions i bon retorn de vacances a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s