dimarts dia 28 de gener: reunió informativa Instituts Secundària adscrits

IES

Benvolgudes famílies,

Al final d’aquest curs es produirà el pas de primària a l’ESO dels vostres fills i filles i pensem que és un moment molt important que requereix comptar amb tota la informació possible que us pugui ajudar a fer aquest canvi en les millors condicions.

Per aquesta raó us volem convocar a una reunió el proper dimarts dia 28 de gener a les 18h a la nostra escola. A aquesta reunió assistiran una Comissió formada per les AMPA dels Instituts Isaac Albéniz i Pompeu Fabra així com les Direccions dels dos instituts. Tots els membres d’aquesta Comissió s’han proposat treballar de forma conjunta per facilitar a les famílies de 6è tota la informació relacionada amb els dos instituts, de cara a que tinguin una informació el més real i objectiva possible que els hi permeti decidir, de mutu propi, la plaça pública a la qual tenen dret.

Entenem que en aquest procés de transició per arribar a l’ESO els protagonistes són les famílies i els alumnes de 6è. I per aquesta raó és molt important i necessari poder comptar amb la vostra presència. Us animem a que assistiu a aquesta reunió on us facilitaran tota la informació possible que tinguin al seu abast sobre aquest canvi i, a la vegada, que aprofiteu per plantejar qualsevol dubte. També convidem a les famílies de 5è a assistir.

Salutacions,

AMPA Escola Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s