Enhorabona families! Un any més, el Mercat d’Intercanvi ha estat un èxit!

IMG-20140526-WA0009
Benvolgudes families,
Moltes gràcies per tornar a fer realitat el nostre Mercat d’Intercanvi. Aquesta ja era la tercera edició i la participació va augmentant cada vegada més. El fet de que l’esdeveniment sigui obert a tota la ciutat es reflexa en l’èxit de que, cada vegada hi assisteixen més persones de diferents edats, el que suposa arribar a un dels objectius principals de la Comissió organitzadora del Mercat d’Intercanvi: dur a terme una activitat intergeneracional.
La diversitat de productes també s’incrementa a conseqüència de la participació de les diferents generacions, hem tingut l’oportunitat de que els més menuts, guiats pels seus pares (en alguns casos de menys de tres anys d’edat) es fixin en objectes de persones jubilades, alhora passant per parades d’alumnes de l’escola i de fora de l’escola d’edat juvenil. Al mercat s’hi van veure objectes curiosos com un surtidor de cervesa, jocs de la Play Station, un gran assortit de raquetes de tenis, colònies, un casc de moto, làmpares, una guitarra elèctrica… i com no (que mai hi falten): llibres, roba, contes, sabates, bolsos, dvd’s, jocs de taula i joguines a tope!!!

Durant tot el matí de 10 a 14h la Comissió va oferir esmorzar a tots el visitants: un gran assortit de pans de pessic el·laborats a casa i una mica de xocolata desfeta.

Vam comptar amb l’especial participació del grup de batukada Clan Suricato, disposats a animar l’estona d’una manera totalment cooperativa i amb un gran somriure. Es van acomiadar tot dient-nos: “Som aqui al costat per a qualsevol cosa ja sabeu!“, pel que és molt probable que tornem a comptar amb ells per aquesta i altres activitats. D’altra banda, l’intervenció de la Cooperativa Som Energia, va crear interès a una part dels participants amb un projecte molt interessant per desmonopolitzar el sistema elèctric i subministrar-nos de manera sostenible com concepte econòmic, social i ecològic.

La Comissió vol fer un agraïment a l’opinió d’un participant, d’avançada edat, procedent de fora de Badalona, que els va felicitar per l’organització afegint que havia anat a deu mercats durant aquest any i que, tot i que en altres hi ha hagut més persones, aquest ha estat el millor, el que més objectes ha intercanviat. “Ho he intercanviat tot!“, va afegir. Amb aquest fet es demostra la cooperació de tots els assistents, les ganes i la predisposició de venir a intercanviar! Així que, una vegad més,  moltes felicitats a tots perquè el Mercat d’Intercanvi es fa entre tots! I ens diuen que som molt bons amb això!!!

Passeu a veure les fotos i un video de la jornada.
Comissió Mercat d’Intercanvi
AMPA Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s