Engeguem La Festa del Lola’14!

Cartell Festa del Lola'14

 

Hola families!

Aquesta setman engeguem La Festa del Lola’14! Estem acabant de possar-ho tot en solfa per que dissabte de 17:00 a 22:30 tinguem la millor festa de de fi de curs.

Aquesta vegada serà diferent per moltes raons:

  • És la primera vegada que tots la celebrarem a la nova escola, possant la vista en l’antic edifici per que esdevingui el nou Institut.
  • Els protagonistes seran els alumnes de 5è i 6è: uns encaren el seu darrer anys a l’escola i els altres s’acomiadaran i tancaran una part molt important de les seves vides. Recordeu que el 50% dels beneficis de la Festa anirà destinats als alumnes de 5è pel viatge de fi de curs de l’any que ve.
  • És més participativa que mai, amb totes les activitats preparades i dirigides per mares i pares. Fins i tot la música anirà a càrrec dels més artistes!
  • Hem aconseguit un cartell de festes fantàstic gràcies a la participació de moltes families al Concurs de Dibuix.
Us agraïm a tots per avançat la col·laboració i disposició mostrades fins ara. Hem anat omplint de mica en mica tots els forats de les diferents graelles, però encara ens queden alguns torns per cobrir. Mireu-vos la graella i animeu-vos a completar-la (o animeu a algú altre per que s’apunti…). Reviseu-la també per si hi hagués algun error i us haguéssim assignat un torn que no és el vostre.
Per donar instruccions de com funcionarà cadascuna de les activitats, la preparació del sopar i el bar, i la festa en general, hem organitzat una reunió pel proper dimecres 11 a les 17h. Diríem que és imprescindible que vinguéssiu tots els que esteu apuntats a participar a la Festa, tot i que entenem que en alguns casos pot ser complicat. Si creieu que no hi podreu assistir, si us plau, organitzeu-vos amb els pares i mares que participeu conjuntament a cadascuna de les activitats per tal de que almenys bona part de l’equip sàpiga com funciona l’activitat escollida.
A la reunió es respondran totes les preguntes que tingueu, però evidentment, si desprès de la reunió encara teniu qualsevol consulta no dubteu en escriure’ns per resoldre’ls a lolaanglada.ampa@gmail.com.
Hi haurà servei de canguratge per facilitar l’assistència de tothom que ho necessiti.
Ens veiem els pròxim dimecres. I recordeu:

Tots junts podem construir la festa!

Tots junts podem construir l’escola!

Tots junts podem construir el món!

Comissió de Festes AMPA Lola Anglada

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s