Orgullosos de La Festa del Lola’14

 

 

 

IMG_2927

Benvolgudes families,

Moltes gràcies a tots per fer possible La Festa del Lola’14!

Dissabte va ser un d’aquells dies que recordarem amb molt d’afecte: va ser la primera vegada que celebràvem la festa a la nova escola, plantejada amb un fòrmula molt més participativa i que va aconseguir mobilitzar a 103 pares i mares col·laboradors a tots els tallers, actuacions i tasques del bar i el sopar.

L’objectiu de la Comissió de Festes era crear una festa diferent, que tothom la sentís seva i crear petits actes que ajudessin a canviar el mòn. Creiem que ha quedat molt clar que l’objectiu va ser més que assolit i per aquesta raó volem donar l’enhorabona a la Comissió de Festes per tot el que ha treballat, per haver aconseguit motivar els pares i mares a participar i per haver gestionat tot el que comportava organitzar una festa d’aquest tipus. La Comissió, però, no va voler acabar la festa sense fer un agraïment a tots els participants, llegint aquesta carta.

Cal felicitar també els alumnes de 5è i 6è per l’il·lusió, l’esforç i les ganes de fer coses. La seva actitut va ser impecable davant de la resta d’alumnes: participatius, creatius, responsables, actius, motivats i atents a tot el que els envoltava. Hi havia qui deia: “qué bé que pugen els nens en aquesta escola”, i no és d’estranyar. Feia goig veure’ls.

Ara és temps de fer valoracions, d’aprendre dels errors i de refermar tot allò que va funcionar, d’escoltar les crítiques constructives per tal de millorar i aconseguir una festa encara millor per l’any que bé. Us animem a que ens expliqueu i ens escriviu tot allò que més us va agradar, el que millorarieu o, directament, tot allò que penseu que no va aportar res de positiu. La festa es vostra!

Us demanem també que compartiu les vostres fotos i videos de la festa, com ho han fet l’Enric Olivella o el David Teixidó al nostre perfil de Facebook i puguem tenir com més records millor d’aquesta festa. A la galeria d’imatges d’aquest bloc trobareu encara més fotos.

Recordem una vegada més el lema de la festa, ara actualitzat:

Tots vam construir la festa!

Tots construïm escola!

Tots construïm el món!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s