Benvinguts!

Print

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us donem la benvinguda a aquest nou curs a l’Escola Lola Anglada, en especial als nouvinguts que enguany encetareu una nova etapa de les vostres vides.

L’objectiu principal de l’AMPA és ser part activa en l’educació dels nostres fills, col·laborant amb l’escola per tal d’assolir els millors resultats educatius i fomentar el creixement personal i social dels nostres petits. L’AMPA organitza les activitats extraescolars i serveis com el menjador o l’hora d’acollida, s’encarrega de la socialització de llibres i la biblioteca, participa de la gestió de l’escola sent part del Consell Escolar i recaptant la quota de material, crea valors a partir de l’organització de festes i mercats d’intercanvi durant el curs, ofereix formació mitjançant l’Escola de pares i participa dels esdeveniments que es produeixen a la ciutat i el seu entorn.

En aquests moments en que l’escola pública es veu cada dia més perjudicada és imprescindible mantenir una bona i continua rel·lació entre TOTS el pares i mares i els responsables de l’escola. L’AMPA té la vocació d’estar al servei de totes les families i creu que la creació d’espais i canals de comunicació és fonamental, i per aquesta raó, treballem en la millora continua i la participació fent ús dels diferents canals que possem a la vostra disposició:

a més de l’Assemblea General de Socis que tindrà lloc en breu i a la que sereu tots convocats, sigueu socis o no. Compartiu amb nosaltres les vostres idees, propostes, queixes, reivindicacions o inquietuds. L’AMPA sempre té els ulls i les orelles ben oberts.
 
Evidentement, les tasques de l’AMPA no es podrien portar a terme sense el recolzament econòmic dels socis i per això agraïm les vostres aportacions. A més, darrere de tot està el temps, l’esforç, el treball i la dedicació voluntària de molts pares i mares. Us animem a que confieu en nosaltres i dediqueu una (petita o gran) part del vostre temps a col·laborar amb nosaltres. Existeixen moltes tasques amb diferents nivells de compromís i requeriments de temps que de ben segur es poden ajustar a les agendes de tothom. Ens organitzem en Comissions on el treball col·laboratiu és essencial i on qualsevol petit gest resulta de gran ajuda a la resta de l’equip, ja sigui en tasques puntuals o recurrents:
  • Comissió de menjador
  • Comissió d’extraescolars
  • Comissió de socialització de llibres
  • Comissió de mobilització
  • Comissió de comunicació
  • Comissió de biblioteca
  • Comissió de festes
  • Comissió Mercat d’intercanvi
  • Escola de pares
De ben segur que trobareu alguna Comissió on podreu aportar experiències, coneixements i col·laborar de forma activa. Si voleu rebre més informació del funcionament de les Comissions, visiteu Què fa l’AMPA? o escriviu-nos a travès de qualsevol dels canals disponibles.

Engega el nou curs, torna la rutina, i l’AMPA enceta un nou any amb il·lusió, ganes i força. Cada dia, de mica en mica, construïm escola i construïm el món.

Moltes gràcies, estem en contacte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s