S’acaba el termini de pagament de quota de l’AMPA i material

Benvolgudes families,

El proper dilluns 6 d’octubre finalitza el termini per entregar el document que permet fer el pagament de la quota de material i de l’AMPA. Si encara no heu tingut l’oportunitat de fer-ho, podeu descarregar la Circular Quota Material i AMPA curs 2014-2015 i omplir-la per fer-li arribar a la responsable de Tresoreria a  tresor.lolaanglada@gmail.com, a través de la bústia de l’AMPA o entregant-la personalment al despatx de l’AMPA el dilluns de 9:00 a 10:00

Us recordem que per gaudir de les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA i tenir vot a l’Assemblea General cal fer efectiu el pagament de la quota de l’AMPA.

D’altra banda, la quota de material us dona dret a la utilització del material escolar, a l’assistència a les excursions programades per a aquest curs, al curs de piscina dins l’horari escolar a 1r i 2n i a l’adhesió al programa de socialització de llibres de text de 3r a 6è.

Tingueu en compte que les families amb dos o més fills a l’escola han d’entregar una circular per cada alumne per tal de fer efectiu el pagament de la quota de material.

Moltes gràcies!

Un pensament sobre “S’acaba el termini de pagament de quota de l’AMPA i material

  1. La circular refereix també a la quota de material, recordar que hi ha alguns pares amb 2 o mes fills a l’escola que nomes n’han entregat una, aquest any pel canvi d’entitat bancaria fan falta totes!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s