Moltes gràcies, Junta!

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, un dels punts de l’ordre del dia de l’Assemblea General Extraordinària que celebràvem avui era la renovació de càrrecs de la Junta. A partir d’avui, la Junta que durant els últims anys ha gestionat l’AMPA dona relleu a altres membres per continuar amb aquesta labor.

Volem expressar el nostre agraïment a la Núria, la Carme, la Cristina i l’Esther per tota la il·lusió i el temps dipositats a l’AMPA, així com reconèixer la gran tasca realitzada sempre d’una manera compromesa, desinteresada i a la recerca del bé comú.

Cal remarcar que, tot i que han decidit deixar els seus càrrecs, tenim la sort de que continuaran formant part d’algunes comissions, així que està garantit que l’AMPA seguirà comptant amb la seva experiència i el seu suport.

Moltes gràcies, Junta!

D’altra banda, davant la manca de candidats, l’Assemblea ha recolzat per unanimitat la proposta de creació d’una Comissió Gestora temporal amb l’objectiu de cobrir les funcions de la Junta fins aconseguir la creació d’una de nova en Assemblea General Extraordinària, els mes de juny de 2015.

Aquesta Comissió consta de cinc membres que s’han presentat de manera voluntària, tres dels quals són membres de Comissions estratégiques com la Comissió Econòmica, de Comunicació i Festes i està autoritzada per l’Assemblea per prendre decisions de la mateixa manera que ho faria una Junta. En breu us informarem de la constitució d’aquesta comissió i del seu funcionament.

AMPA Lola Anglada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s