Tothom convidat a la Jornada de Portes Obertes 2015!

foto escola lola anglada

El proper dimecres 4 de març entre les 17:00 i les 19:00 l’escola celebra la Jornada de Portes Obertes perquè totes les famílies que tinguin interés en matricular els seus fills puguin conèixer l’escola i resoldre tots els dubtes rel·lacionats amb la preinscripció dels alumnes.

L’AMPA és part essencial de la nostra escola i també tindrem el nostre espai per explicar a les famílies quina és la nostra experiència com a pares i membres de la comunitat educativa del centre. Farem una petita intervenció amb la projecció d’un vídeo i estarem a la disposició de totes les famílies per aclarir qualsevol dubte que tingueu.

Us confirmem que hi haurà servei d’acollida per tots aquells nens que acompanyin els pares en aquesta jornada.

La Generalitat encara no ha publicat les dates en què es farà la preinscripció, però l’Ajuntament acaba de publicar la guia d’informació educativa per aquest curs on podreu consultar tots els centres públics que hi ha a la nostra ciutat i que podeu descarregar des d’aquest enllaç. En aquest altre enllaç trobareu els dies en què cada centre obrirà les seves portes.

A més, l’Ajuntament ha organitzat també una sessió informativa per les famílies que hagueu de fer la preinscripció a P3 i 1r d’ESO el dijous 19 de febrer a les 17:30 a la sala d’actes d’El Viver.

Fins aviat! Sigueu benvinguts!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s