Presentem “Els vermuts del Lola”. Comencem aquest dissabte 21 de febrer!

elsvermuts2015

Famílies,

Estem molt contents de posar en marxa aquest nou projecte. Arrenquen “Els vermuts del Lola”, un nou projecte familiar impulsat per l’AMPA que tindrà lloc un dissabte cada mes i que pretén ser un punt de trobada per a adults i infants. Els vermuts es faran a l’escola, on l’AMPA hi muntarà un servei de bar amb preus molt econòmics perquè tothom pugui participar.

Bar, patates, beguda, taules, jocs, xerrades, novetats… Tot aixó a l’hora del vermut, una tradició de casa nostra que sempre ha funcionat com a punt de trobada per compartir vivències i estar informat. Aquest és el calendari amb les nostres propostes:

calendari vermuts

Comencem aquest dissabte 21 de febrer a partir de les 11:30h amb una de jocs col·lectius i la presentació d’una nova app que us permetrà estar al dia del que fem a l’AMPA i l’escola.

JUGALOLA. Obert a la participació de pares, mares, avis, àvies, mestres i nois i noies de l’escola que vol promoure el joc compartit i alhora aprofitar els seus beneficis pedagògics.

Aquesta primera matinal la dedicarem als Jocs col·lectius, siguin jocs de taula clàssics, jocs cooperatius, d’estratègia o didàctics. Així que si t’agrada molt algun joc d’aquest tipus pots participar-hi de dues maneres:

  1. Portes un joc i nosaltres et reservem una taula per a que pugueu jugar. Envia un correu a lolaanglada.ampa@gmail.com abans del 19 de febrer indicant: JUGA-LOLA, el teu nom, curs i el joc que portaràs
  2. Simplement t’agradaria venir a jugar? Vens el dia assenyalat i no cal més

Presentació nova app. Durant el matí, us presentarem un nou canal de comunicació amb nosaltres. A més del blog, el correu, Facebook i Twitter, el Lola et fa arribar l’informació dierctament al teu mòbil a través de la nova app IONotice.

Vine i t’explicarem com descarregar-te-la i estar al dia de tot!

FEM UN VERMUT?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s