Xerrada informativa sobre la LOMCE. Dimarts 19 de maig a les 21:00h

Hola families,

L’AMPA, en col·laboració amb FAPAC, ha organitzat una xerrada informativa sobre la LOMCE el proper dimarts 19 de maig a partir de les 21:00h al gimnàs de l’escola.

Comptarem amb la presència de l’Andrés Encinas, membre de la Junta General de FAPAC, que ens explicarà de quina manera ens afecta aquesta reforma i resoldrà qualsevol dubte al respecte.

La Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) impulsada pel ministre Wert suposa una modificació d’alguns aspectes cabdals de  l’actual legislació d’educació. Es tracta d’una nova llei elaborada sense consens, amb molt poc diàleg i sobre una base clarament ideològica. Aspectes com la rebaixa del Consell Escolar a òrgan consultiu, la selecció d’alumnes i segregació en tres vies selectives, la tornada de l’assignatura de religió catòlica o l’atac al model d’immersió lingüística formen part d’aquesta llei.

La FaPaC vol donar a conèixer els seus posicionaments i facilitar-nos informació i material d’interès. Trobareu mes informació en el següent enllaç

No hi falteu! S’està decidint el futur dels nostres fills…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s