Col·laborem amb la campanya “Cap nen sense educació”

CampanyaFAMPAS

Hola famílies!

FAMPAS ha posat en marxa la campanya “Cap nen sense educació” en col·laboració amb l’ONG Rebost Solidari de Cerdanyola (qui va organitzar la recollida on els Carmelites es van veure desbordats, afortunadament), per tal de crear una escola al camp de refugiats de DIAVATA (Grècia), creat després del desallotjament del tant tristament conegut camp d’Idomeni. En aquest video ens expliquen en què consisteix el projecte:

 

A l’AMPA considerem que aquesta és una acció d’emergència en què cal col·laborar, i hem decidit organitzar una recollida de material a més de fer una aportació de 500€ destinada a la compra de mobiliari per a l’escola de Diavata.

Moltes AMPAs ja hi estan col·laborant amb diferents materials i per tal de no repetir hem decidit que recollirem llibretes i retoladors, podeu portar del tamany i color que vulgueu. A partir de demà trobareu a consergeria dues caixes per dipositar el material. Tingueu en compte que la data límit per la recollida serà dimarts 14 de juny!

Us animem a que expliqueu a casa quin serà el destí de tot aquest material i del mobiliari que comprarem. Creiem que és molt important sensibilitzar els nens i conèixer les condicions en què s’estan desenvolupant els fills dels refugiats, que fins fa poc tenien vides molt similars a les de les nostres famílies.

Si us plau, compartiu aquest correu amb tots els vostres amics i familiars per tal d’aconseguir la màxima difusió possible!

Més informació al web de FAMPAS i al facebook del Rebost Solidari
Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s