Acta de l’Assemblea General Ordinària del 2 de novembre

Hola famílies,

Com sabeu, el passat 2 de novembre es va celebrar l’Assemblea General Ordinària d’aquest curs, on totes les comissions de l’AMPA van fer balanç de la feina feta durant el curs passat i van plantejar el seu pla per a aquest curs. Teniu disponible la presentació que va servir de suport per explicar-ho i l’acta a la secció de “Documents” del blog, a més del pressupost 2016-17 presentat i que va ser aprovat per unanimitat per tots els socis assistents. En breu, també tindreu disponible la memòria 2015-16 per consultar tot el que es va fer durant el curs passat.

D’atra banda, la Junta al complet es va dissoldre per donar pas a noves candidatures. L’única candidatura presentada va ser individual, insuficient per cobrir els tres càrrecs obligatoris: president/a, secretari/a i tresorer/a. Tot i així, com podreu llegir a l’acta, els socis assistents van acceptar l’incorporació de més membres a la candidatura i van votar, amb un resultat de 34 vots a favor i 2 abstencions.

L’equip votat no ha especificat encara quins seran els càrrecs que desenvoluparan a la Junta, però han convocat una nova Assemblea General Extraordinària per comunciar-ho el proper 30 de novembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s