COMUNICAT AMPA/COMISSIÓ INSTITUT

Davant les darreres informacions aparegudes al voltant del nou institut i de la convocatòria d’una reunió informativa el proper dimarts, creiem necessari fer algunes consideracions:

1.La reunió del proper dimarts té com a objectiu informar  les mares i pares de 6è del projecte pedagògic i les característiques inicials del nou institut.Donat que la preinscripció comença el proper dijous, considerem prioritari que aquest reunió es desenvolupi òptimament pels interessos de les  families de 6è que en aquest moment són les que tenen una necessitat més urgent i es senten més desorientades.És evident igualment que ens afecta a tots.

2.Sense disculpar que les administracions en aquest assumpte han actuat tard i malament, l’AMPA considera més prudent esperar que s’hagi realitzat aquesta reunió per decidir quines accions reivindicatives es poden dur a terme per garantir un ensenyament de qualitat tant pels alumnes i mestres de la nostre escola com pels alumnes i professors del nou institut.

3. Des de la comissió institut, integrada a la PILA, s’han dedicat moltes hores des fa més de 2 anys per aquest objectiu.I actualment ho continuen fent amb la Generalitat i amb l’ajuntament.

4.El whatsapp és un excel·lent mitjà de comunicació però no és tant eficaç per a la discussió i de vegades pot generar tensió en temes com aquest de per si complicat.

5.Fetes aquestes consideracions, és clar que tothom té dret, a nivell particular o col·lectiu, a expressar el seu desacord i protestar com ho cregui adequat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s